Året der gik 2016
Alle indlæg Hverdag Oplevelser

Året der gik – 2016

Året er ved at nå sin ende og om lidt starter et nyt spændende år – nemlig år 2017. 2016 har for mit vedkommende budt på lidt af hvert. Jeg har lavet en opsamling med året der gik, med overblik over højdepunkterne og/eller mest læste indlæg fra hver måned:

Januar 2016

I januar var bloggen kun en måned gammel. Men jeg var heldig allerede fra starten at få en god start og modtagelse af en masse skønne læsere, der primært kom via FB. De mest læste indlæg denne måned blev “Du har boet for længe i Tyrkiet når…” og “Rejse længere tid? Sparetips“.

Februar 2016

Bag bloggen blomstrede kærligheden og bloggen fik en del nye læsere, da jeg kom med et surt opstød om livet her i Alanya – læs med her.

Marts 2016

En måned der gik med en del hospitalsbesøg og så blev en billet til Danmark købt. På bloggen blev en lækker Toffifee kage og “5 tip til et lav budget liv i Alanya” månedens mest læste.

April 2016

Bød på en tur til Danmark, hvor jeg ikke havde sat mine ben i over 6 måneder og et endnu skønnere gensyn med Alanya, da jeg vendte tilbage. Som man siger ” Ude godt, men hjemme bedst“.

Maj 2016

Maj blev måneden, hvor jeg endeligt stod frem med hvem der var  egentlig gemte sig bag bloggen, indtil da have jeg været anonym – læs med her. Månedens mest læste indlæg blev dog “5 gode oplevelser i Alanya“.

Juni 2016

I juni kunne bloggen fejre halvårsdag, jeg gav gode tips til “shopping i Alanya, blev kåret til en “Liebster Award” af en tidligere guidekollega Men månedens og faktisk årets mest læste indlæg blev “Opråb fra Alanya” skrevet af min gode veninde Sara. Jeg håber snart at kunne få lokket Sara til at dele sine tanker på bloggen igen.
Juli 2016

Bød på endnu en tur til Danmark, hvor jeg gæstede radiokanalen P4 med fokus på det gode ved Tyrkiet, men den blev også en måned hvor jeg beskrevUlempen ved at bo i Alanya” Måneden bød desuden på min første tur til Expo2016 ved Antalya.

August 2016

I august rasede medierne over “Den seksuelle lavalder i Tyrkiet“, som i den grad viste at en fjer hurtigt kan blive til 5 høns. Måneden bød også på en tur i Teas bjerghus og mit første besøg på Lemon Villa Hotel – der hurtigt blev et af mine favoritsteder i Alanya.

September 2016

Den største oplevelse denne måned, var hel sikkert turen til Kappadokien, som jeg har villet se flere år. På bloggen var der ikke lige så meget aktivitet som normalt, da jeg havde en del at se til bag bloggen blandt andet med besøg fra Danmark.

Oktober 2016

Måneden bød på et ufrivilligt ophold i Oba/Tosmur i 3 uger, indtil vi kunne flytte i vores nuværende bolig tæt ved Alanya centrum. Men størst af alt blev nok besøget fra landsbyen – mødet med svigermor for første gang.

November 2016

November plejer altid at være en rolig måned for mit vedkommende, men dette var ikke tilfældet denne gang, hvor jeg både nåede at fylde 30 år, tage en 3 dages tur til Antalya og et weekendbesøg til landsbyen for at møde mere svigerfamilie.

December 2016

En måned hvor jeg begyndte at indse at min krop trængte til ikke at blive presset så hårdt konstant og hygge med nogle af de nærmeste blev prioriteret højt. Men alligevel blev der da tid til en hyggelig 2 dages tur til Konya.

Jeg ser frem til et nyt spændende år og glæder mig til at se hvad det byder på. Jeg har nogle drømme og håb for det nye år – som jeg er spændt på at se om vil blive indfriet.
 

Skriv et svar