Tøsetur til antalya
Alle indlæg Antalya

Tøsetur til Antalya

Mit motto er – at rejse er at leve!

Jeg har siden at jeg fyldte 18 rejst så meget, som jeg nu havde mulighed for. De fleste af gangene har været til forskellige destinationer i Tyrkiet og nu er er jeg så havnet her. Jeg har set en del her i Tyrkiet, men der er stadig så meget mere jeg ønsker at opleve. Min gode veninde Tea, har det heldigvis på samme måde som jeg – så når kæresterne ikke har tid og lyst til rejse lige så meget – er der godt vi har hinanden. For et par måneder siden gik turen til Kappadokien, en lang, men meget skøn tur der kun kan anbefales.

Idag og de næste par dage frem, står den på tøsetur til Antalya med Tea – læs mere her. 

Det er efterhånden ved at være et år siden at jeg sidst var i Antalya – hvor jeg til gengæld besøgte byen to gange på kort tid.

Den første gang var i december 2015, hvor jeg også var på tur med Tea – en god dag, hvor vi blandt andet fik styr på mit ikamet, fik styret vores shoppelyst i en H&M (sådan en mangler vi Alanya) og desværre fik kørt drejet forkert da vi skulle hjem, hvilket medførte hjemturen blev nået længere.

Knap 3 uger efter tog jeg igen turen til Antalya for at besøge en gammel arbejdskollega, der for nogle år siden flyttede til Antalya – læs lidt om turen her.

Turen denne gang kommer blandt andet til foregå med forskellige hotel besøg og mon ikke vi kommer en tur i den gamle bydel.

Jeg har været så heldig for lidt tid siden at låne et spejlreflekskamera af en sød læser der er bosat herned, jeg satser på at tage dette med på turen, så jeg kan få skudt en masse gode billeder.

Har du som læser gode ideer til seværdigheder, spisesteder eller andet godt vi ikke må gå glip af mens vi er i Antalya – så skriv dem gerne i en kommentar.

Skriv et svar