Bag om bloggen

Hvem står bag dansk i Tyrkiet?

Mit navn er Sanne, jeg er 34 år og har været bosat i Alanya siden aug 2015. Her bor jeg sammen med min tyrkiske mand Baysal og vores fjollede kat Nala.

Jeg rejste til Tyrkiet for første gang i 2006 og var solgt ved første øjekast, faktisk så solgt at jeg endte med at rejse til Alanya 3 gange på få måneder og året efter arbejdede jeg en sæson som rejseleder i Alanya. Efter en del år i DK vendte jeg snuden tilbage mod Alanya. Hvor jeg idag primært arbejder online som freelance tekstforfatter, design af hjemmesider, affiliatemarketing mm.

Alanya har i mange år føltes som mit andet hjem, hvilket også er en af grundene til at jeg er havnet her. Jeg har en stor interesse i Tyrkiets historie og kultur og så elsker jeg at eksperimentere med tyrkiske opskrifter. Når muligheden byder sig tager jeg på eventyr enten på egen hånd eller sammen med manden.

På bloggen er der højt til loftet, hvilket betyder her er plads til lidt af hvert, men typisk deler jeg mest fra tyrkiske opskrifter, min tyrkiske hverdag i Alanya, oplevelser i Tyrkiet, rejsetips til Alanya, livet som udlandsdansker både på kort og ondt mm. Kort sagt, bloggen er mit frirum hvor jeg skriver om det der falder mig for hjertet.

Udover denne side er jeg ejer/medejer af flere forskellige hjemmesider, heriblandt www.Kappadokien.dk

Gennemsigtighed på bloggen

Der følger lidt udgifter med at drive bloggen og derfor vil jeg heller ikke benægte at jeg tjener lidt på bloggen. Jeg tjener penge på bloggen via reklamer, affiliate links, linkbuilding og sponsoreret indlæg, dog er det vigtig for mig at jeg kan stå inde for indholdet og det passer til bloggens læsergruppe. Størstedelen af indtjeningen kommer via reklamer og affiliatelinks.

Affiliatelinks også kaldet reklamelinks, har ingen praktisk betydning for dig som læser. Klikker du på linket og køber noget, får jeg en lille procentdel af salget. Prisen for dig som er den samme om du bruger mit reklamelink eller om du går direkte ind på virksomhedens hjemmeside. Reklamelinks ser jeg som en måde, hvorpå du som læser kan vælge at støtte mig og bloggen.

Som tidligere nævnt, takker jeg gerne ja tak til et godt samarbejde, hvor produktet, oplevelsen eller aftalen passer til bloggen og det er noget jeg følger at jeg kan stå inde for. Alle henvendelser skal ske på mail danskityrkiet@gmail.com