Ulempen ved at bo i Alanya
Alle indlæg Hverdag

Ulempen ved at bo i Alanya

Når jeg skal beskrive livet i Alanya, bliver det for det meste beskrevet på en god og lykkelig måde. Men desværre har Alanya også en del skyggesider – som enhver anden by og nogle gange bliver den dårlige side bare lidt for meget. Alanya er en populær ferieby og trækker derfor mange mennesker til både af den gode og dårlige slags. De skyggesider jeg her fremhæver er det jeg oplever blandt danskerne, som jeg kan forstå kæmper de fleste andre nationaliteter hernede med de samme problemer.

  • Uærlige mennesker, som går og sætter rygter igang om andre. Og tro mig, det nogle gange nogle meget vilde historier man hører, hvor en fjer i den grad er blevet til 5 høns. Jeg har heldigvis endnu ikke selv oplevet, at der er blevet sat nogle historier igang om mig (ellers tør folk ikke sige det til mig).
  • Der sladres en del, både om ting der er hold i og omvendt. Generelt sladres der om alt og ingenting. Har folk bare for meget tid, skyldes det misundelse eller hvad sætter det gang?
  • Janteloven lever på bedste vis her.
  • Uærlige mennesker er der mange af og i denne by er mange klar til at sælge selv deres syge moster. Penge ændrer i den grad folk her, desværre er mange folk villige til hvad som helst i jagten på lykken.
  • Det kan være svært at stole på folk her. Ærlige og sande venner kan være svære at finde, da mange her har en skjult dagsorden som ofte involverer penge. Af samme årsag kan det også være svært at finde gode og tætte venskaber. Jeg har en håndfuld piger, som jeg ses meget med og som jeg ved jeg altid kan komme til. Men jeg er generelt altid påpasselig når jeg lukker nye mennesker ind i mit liv.

Tonen i nogle af Alanya grupperne på Facebook (her mener jeg ikke alle grupper) er ikke ligefrem bedre. Jeg er selv medlem af en del af dem, men kommenterer sjældent. Jeg ser flere gange dagligt hvordan folk skriver nedladende og til tider direkte ondskabsfuldt til andre.

Hvorfor er det at der ikke kan være plads til alle?

Hvorfor er det man ikke kan respektere at vi som personer er forskellige og tænker forskelligt?

Ord sårer mere end man tror. Had frembringer mere had. Prøv at tage ja-hatten på, smil til verden og  oplev verden smile tilbage til dig.
 

 

3 thoughts on “Ulempen ved at bo i Alanya”

Skriv et svar