Alle indlæg

Ude godt – hjemme bedst

Efter nogle skønne dage i Danmark er jeg nu atter tilbage på tyrkisk jord. Det var en skøn tur der bød på flere skønne gensyn, gode øjeblikke og lidt shopping. Der var desværre en del jeg ikke nåede at se. Det er ikke så nemt når dem man gerne vil se bor langt fra hinanden. Jeg kender heldigvis en del i KBH, hvor jeg selv har boet en hel del år og ellers er resten bosat enten rundt omkring i Jylland, på Fyn eller Bornholm. Jeg tænker næste gang må jeg tage afsted lidt længere tid og så tage et par dage eller mere i de forskellige områder.

Men selvom det var en dejlig tur og tiden fløj afsted, er jeg glad for at være hjemme og tilbage i dagligdagen. For som man siger “ude godt – hjemme bedst”, og mit hjem er her i Alanya. Arbejdet har fået lov at stå stille den seneste uge, så jeg har en del der skal indhentes plus jeg skal have indviet mit nye “legetøj”. Turen til Danmark bød nemlig på en ting som jeg længe har ønsket mig, nemlig en ny pc. Men nu vil jeg starte på at nyde søndagen i selskab med dejlige mennesker, inden arbejdet for alvor kalder.

Rigtig god søndag til jer alle sammen.


Skriv et svar