i øjeblikket
Alle indlæg Hverdag

I øjeblikket…

I’m loving: Mit liv – ærlig talt kan jeg ikke klage over det liv jeg har. Jeg nyder den hverdag jeg har fået opbygget og de mennesker jeg har både omkring mig i det daglige, men også dem som er længere væk og som jeg ved dagligt støtter mig i mine drømme. Jeg elsker de nye muligheder der konstant dukker op.
 
I’m hating: At der er møgkoldt alle steder her i Alanya, hvor isolering er en by i Rusland. Samtidig hader jeg folk der brokker over små ubetydelige ting – mens andre mennesker rundt om i verden kæmper med livet som indsats hver dag. Så i bund og grund burde jeg heller ikke brokke mig over kulden…
 
I’m thinking about: Hvordan 2017 kommer til at blive. Både for mit eget vedkommende, men også for mine nærmeste og resten af verden.
 
I’m watching: Alt for mange dokumentarer på bla. DR og Youtube.
 
I’m reading: Pt. har jeg ikke gang i nogle bøger. Men jeg har Det syvende barn liggende, som jeg satser på at gå igang med en af de kommende dage. Burde være gået igang med den for længst, men det online arbejde har bare trukket lidt mere den seneste tid.
 
I’m planning: Min planer pt handler primært om mit online arbejde og lidt om dagligdagen.
 
I’m appreciating: Mit liv, min hverdag, de folk jeg har i mit liv og at leve i en tryg hverdag.
 
I’m looking forward to: The new year.

Jeg kunne godt tænke mig at høre jer læseres tanker i øjeblikket. Så skriv gerne en kommentar, hvor du tager de forskellige punkter og udfylder med dine tanker.

6 thoughts on “I øjeblikket…”

 1. Jeg elsker: Mit liv og min familie. Der er ikke så meget andet at sige til den.

  Jeg hader: At der er Sk… koldt og klamt Danmark, da mit skrog brokker sig, og jeg har ondt i hele kroppen. Men samtidig har jeg det som dig, at jeg hader folk der brokker over små ubetydelige ting – mens andre mennesker rundt om i verden kæmper. Så jeg burde heller ikke brokke mig over kulden og lidt smerter… når der er SÅ meget smerte rundt om i verden

  Hvad tænker jeg: Hvordan ’17 kommer til at udforme sig, kommer jeg igang med ny uddannelse, får jeg held med at få gang i noget internetbaseret indtjening, hvad med min blog, ja tankerne er mange.

  Hvad ser jeg: Ikke rigtig noget, og har egentlig aldrig gjort det. Det eneste jeg ser på Youtube er “tyrkisk undervisning” da jeg gerne vil lære sproget.

  Hvad læser jeg: Pt. har jeg gang i mine tyrkiske lærebøger. Og så er jeg lige påbegyndt at læse Liv og Alexander!

  Mine fremtidsplaner: Mine fremtidsplaner handler primært ny uddannelse, og om at få gang i mit nye online projekt. Så planerne og drømmene om et liv i Tyrkiet kan blive en realitet engang ud i fremtiden.

  Ting jeg sætter pris på: Mit liv, de folk jeg har i mit liv.

  Det ser jeg frem til: At verdens situationen vender… og der ikke skal være alt den, krig, had og rædsel.

  Til alle nær og fjern. Ønsker jeg godt nytår ❤

   1. Bloggen, var om mig og mit liv, krydret med min lidenskab… det at rejse til Alanya(og omegn) men er blevet lukket ned, da jeg syntes der egentlig var for mange af den slags. Men går i det skjulte og er igang med at “opbygge” noget nyt.

    1. Spændende 😉 Jeg er spændt på hvad du er igang med. Hvis du får lyst til at afsløre det på et tidspunkt, er du velkommen til at skrive en privatbesked på bloggens FB-side eller sende en mail til danskityrkiet@gmail.com.

     Da jeg startede bloggen for cirka et år siden, synes jeg ikke der var så mange blogs. Men på kort tid kom der det. Jeg tror sagtens på at der er plads til flere blogs om Alanya/Tyrkiet, det handler bare om at finde en vinkel der adskiller sig lidt fra de andre.

     1. Det er lige præcis det.
      Især mangler der lidt om tanker og om forberedelser til at skulle tage det store spring og flytte til udlandet

     2. Det har du ret i. Jeg har selv berørt emnet kort i dette indlæg https://danskityrkiet.dk/flytte-til-tyrkiet/
      Men mit indtryk er at de fleste af de bloggere der er hernede, først er begyndt at blogge efter de flyttede herned – sådan var det hvert fald i mit tilfælde. Og når først hverdagen er i gang, så fortrænger man hurtigt de tanker og forberedelser man havde inden. 😉

Skriv et svar