Top 5 indlæg i 2016
Alle indlæg

Top 5 indlæg i 2016

Det dårlige vejr har endnu en gang ramt Alanya. Lige nu er det mest vejr til at blive indendørs og så kan man jo passende lave en liste over top 5 indlæg i 2016. Hvor mange af dem husker du?

Opråb fra Alanya

Et indlæg er skrevet af min veninde Sara, der har været bosat i Alanya i over et år og som desuden er en af mine bedste veninder. Nogle af jer har måske læst Saras et par af Saras tekster før, da hun i AlanyaDK magasinet deler sine tanker om i livet i Alanya. Dette er uden tvivl det mest læste indlæg i år, faktisk er det indtil videre læst 3 gange så meget som det næstmest læste. Læs det her.

Shopping i Alanya

I juni lavede jeg en lille shopping guide med med steder at handle og ting man med fordel kan handle i Alanya/Tyrkiet. Indlægget blev meget hurtigt populært, endda så populært, så det få dage efter blev bragt på AlanyaDK. Indlægget er stadig rigtig godt besøgt. Du kan læse det her.

Utryg i Tyrkiet?

Indlægget blev skrevet i februar 2016, da jeg havde boet fast i Alanya 6 måneder. Indlægget blev skrevet fordi jeg i bund og grund var ved at være lidt træt af spørgsmålet om jeg ikke var utryg i Tyrkiet? Du kan læse om mine tanker i forhold til emnet her. Min følelser er stort set de samme som da indlægget blev skrevet.

Ezme opskrift

Gang på gang har I læsere vist at I elsker de tyrkiske opskrifter og det er da ikke noget at sige til, når nu Tyrkiet har et af de bedste køkkener i verden. Derfor undrer mig slet ikke at en tyrkisk opskrift kommer mellem top 5 indlæggene og i år blev det mest læste indlæg altså om Ezme – læs med her. Jeg er allerede i gang med at finde nye spændende opskrifter til jer. Derudover vil jeg gerne have jer læsere lidt på banen. Hvis nogle af jer har en god tyrkisk opskrift og gerne med billeder, så overvej om I kunne tænke jer at dele den med blog. I vil selvfølgelig blive citeret med navn, men jeg har ikke mulighed for at aflønne nogen. Har du lyst til at dele en opskrift med bloggen, så send en mail til danskityrkiet@gmail.com eller skriv en privatbesked på bloggens FB-side.

Et surt opstød fra Alanya

Det 5. mest læste indlæg var et mere negativt et af slagsen. Der kom mange positive kommentarer til dette indlæg og det blev også hurtigt delt flere gange. Bag bloggen kom der så en reaktion, jeg ikke havde set komme. Jeg blev kontaktet af et lidt forskellige veninder, der ville høre om jeg var OK. Og, ja det var jeg, jeg havde bare brug for at komme af med nogle tanker. Læs med her.
Skriv et svar