30 års fødselsdag
Alle indlæg Hverdag Oplevelser

30 års fødselsdag

For knap en måned siden, skrev jeg indlægget “Under 1 måned tilbage“, der havde fokus på at jeg havde kort tid tilbage af min tid i 20´erne – og at de 30 nærmede sig drastisk! Idag blev de 29 officielt skiftet ud med de 30, og sikke en dag!

Havde jeg boet i Danmark, havde jeg haft en grå og kedelig fødselsdag. Men pga. min dagligdag og mit liv her i Alanya, kunne jeg nyde godt af en dag med dejlig solskin.

Fødselsdagen havde jeg valgt at fejre på Nerdek Cafe (som jeg tidligere har skrevet om her). Jeg er selv stor fan af cafeen i både indretning og deres lækre udvalg af brød, kager og kaffe. Tyrkiske Fatos der står bag stedet har i den grad forstået at lave en cafe med god atmosfære og at cafeen ligger yderst centralt og har en god udsigt til borgen giver lige cafeen det sidste touch.

Normalt serveres der ikke mad i cafeen, der primært har fokus på brød, kager og kaffe. Men mod forudbestilling er det muligt at få serveret lette retter efter aftale.

Det blev til vellykket fødselsdag i super godt selskab, et flot dækket bord og med lækker mad, hvor der i den grad var kælet for hver eneste detalje. Og som prikken over i´et var der da også talballoner.

img_4308

img_4309

img_4312

img_4315

img_4316       Tusind tak til hver og en der var med til at bidrage til en dejlig dag, tak for gaver og tak for alle de mange hilsner jeg har modtaget i løbet af dagen! Indtil videre må jeg sige at det ikke er slemt at blive 30, når man er omgivet af så mange dejlige mennesker.

Derudover vil jeg endnu en gang give Nerdek Cafe mine dybeste anbefalinger!

2 thoughts on “30 års fødselsdag”

Skriv et svar