Find Billet/rejse

Er du også på udkig efter en rejse til eller fra Tyrkiet (eller måske en anden spændende destination), så har jeg samlet en liste over de selskaber jeg kan anbefale:

Sunweb: I sommeren 2020 får du endnu flere destinationer at vælge i mellem og afgange fra både København, Billund og Aalborg. Du kan vælge fra et stort udvalg af billige rejser til Tyrkiet, Kreta, Rhodos, Mallorca og Bulgarien. Sunweb er et af de selskaber som har flest guider i Tyrkiet, samt et stort udvalg af rejser i alle prisklasser og hoteller med og uden all inclusive. Se Sunwebs hjemmeside her.

Har du kun brug for fly?


Der kan jeg anbefale dig/jer at benytte Momondo næste gang. Momondo er en side der hjælper dig med at booke fly, hotel og bil på tværs af tusindvis forskellige flyselskaber og rejsesider. Jeg kender flere i min omgangskreds der har benyttet Momondo og sparet minimum 150 kr i for hold til hvis de have bestilt billetten direkte fra flyselskabets side. Det kan også hænde at prisen er den samme som ved de andre selskaber, men jeg har endnu ikke hørt om det var tilfældet. Se Momondos hjemmeside her.

Men det hænder at Skyskanner er billigere end Momondo, så det kan også betale sig at tage et kig her – når du er på jagt efter billige flybilletter. Se Skyskanners hjemmeside her.

Jeg køber som oftest kun flybillet og her er det primært de to sider jeg benytter.

Listen kunne selvfølgelig gøres meget længere, hvor bestiller du normalt din rejse?