P4
Alle indlæg

Lyt med på P4 imorgen!

Follow my blog with Bloglovin

At jeg er i Danmark lige nu, er vist ikke den store hemmelighed mere. Jeg tog hertil i fredags af forskellige årsager, men vender snart tilbage til min dagligdag i Alanya. En af de ting jeg skal nå mens jeg er her, er en tur i radioen! Jeg skal nemlig være en del af P4s sommerprogram “Er vi der ikke snart” der har fokus  på de mest populære sommerdestinationer for danskerne. Tyrkiet er til trods for den senere tids uroligheder, stadig en af de mest populære destinationer. Jeg gæster imorgen showet og er på mellem 10.15 og 10.45 hvis nogle af mine læsere skulle have lyst at lytte med. Til trods for at jeg har god erfaring med at snakke i mikrofon fra min tid som guide, må jeg ærligt indrømme jeg da er lidt nervøs. Det er lidt nervepirrende og spændende samtidig. Men jeg er sikker på det nok skal, og jeg glæder mig til at prøve det.

 

1 thought on “Lyt med på P4 imorgen!”

Skriv et svar