top 10 indlæg i 2018, praktik i tyrkiet, tyrkiet er et farligt land, shopping i alanya, udlandsdansker og venskaber, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, hverdagen i tyrkiet, dansk i tyrkiet, danske rejseblogs
Alanya Alle indlæg Hverdag

Top 10 indlæg 2018

Hvilke indlæg blev de meste læste i 2018? Hvilke husker du bedst? Jeg har lavet en liste over top 10 indlæg i 2018.

Jeg synes det er sjovt at sidde og se på bloggens statistikker, både i forhold til hvor mange der følger med, hvor I læsere kommer fra (direkte, søgeord, sociale medier mm.), hvor de forskellige læseres lokation er mm. Men det mest interessante er at egentlig at se, hvad I læsere finder interessant at læse på bloggen. Det har fået mig til at lave en liste over top 10 indlæg i 2018. Men på listen har flere 2017 (og faktisk også 2 fra 2016!) indlæg også sneget sig ind. Hvor mange af disse indlæg husker du?

Tyrkiet er et farligt land – indlægget er skrevet tilbage i 2017, hvor det samme år var det absolut mest læste indlæg.

Tyrkiske squash frikadeller – dette indlæg har snart 3 år på bagen, men særligt i 2018 er det blevet godt besøgt. Generelt hitter opskrifter godt og dem vil der i fremtiden også komme flere af.

Ensom i Alanya – Ensomhed findes alle steder og selvom mange bliver gladere at bo i Alanya/Tyrkiet, lever ensomheden også i stor stil her. Dette indlæg var et af de indlæg, hvor jeg blev kontaktet privat af flere udlandsdanskere, der kunne sætte sig ind i det at føle sig ensom.

Udlandsdansker og venskaber – et andet indlæg som jeg også fik rigtig god respons på var dette. I indlægget deler jeg tankerne om det med at være udenlandsdansker og venskaber, både venskaberne i fødelandet (Danmark), men også venskaberne man knytter i det nye hjemland (Tyrkiet).

Bloggere i Alanya – hvis man ønsker at få et indblik i hverdagen i Alanya, så er en god måde via nogle af de Alanya bloggere der bor her. Af skandinaviske bloggere, er vi nogle stykker. Kender du nogle, som jeg ikke har på listen, så send mig gerne et link til deres blog, så kommer de med på listen.

Shopping i Alanya – Endnu et indlæg som stammer fra 2016. Indlægget holder gode tips til shoppingsteder og hvad du med fordel kan købe i Alanya.

Rejse til Nordcypern fra Alanya  – igen i år havde jeg fornøjelsen at rejse til Nordcypern et par gange, det blev der dette indlæg ud af, hvor jeg deler tips til at rejse til Nordcypern fra Alanya og gode forslag til oplevelser.

Dine mine og vores traditioner – Jeg er født i Danmark og for mig er det normalt at fejre jul med alt hvad der hører til, nytår, fødselsdage, spise fastelavnsboller til fastelavn, hveder ved store bededag mm. Mens kæresten der er født i Tyrkiet er opvokset med de tyrkiske traditioner og islamiske værdier. I det indlæg deler jeg tanker om traditioner, både dem hver for sig og om at skabe nye fælles traditioner.

Magisk ballontur over Kappadokien – Dette indlæg er det nyeste indlæg af dem der er havnet på top 10 i 2018. Jeg ved der blandt jer læsere er mange der har prøvet denne fantastiske oplevelser og mindst lige så mange der drømmer om det.

Gæsteblogger: Opfølgning på praktik i Tyrkiet – I 2018 var jeg så heldig at 2 skønne piger der skulle i praktik i Alanya, ønskede at dele oplevelsen med bloggen.

Hvilket indlæg husker du bedst fra 2018?