top 10 indlæg i 2017, tyrkisk mad, tyrkiske opskrifter, tyrkiske retter, alanya blog, alanya blogger, hverdagen i tyrkiet, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dansk i tyrkiet, dansker i tyrkiet
Alle indlæg Hverdag

Top 10 indlæg i 2017

Jeg synes det er sjovt at sidde og se på bloggens statistikker, både i forhold til hvor mange der følger med, hvor læserne kommer fra (direkte, søgeord, sociale medier mm.), hvor de forskellige læseres lokation er mm. Men det mest interessante er at egentlig at se, hvad I læsere finder interessant at læse på bloggen. Det har fået mig til at lave en liste over top indlæg i 2017. Men på listen har flere 2016 (og faktisk også 2 fra 2015!) indlæg også sneget sig ind. Hvor mange af disse indlæg husker du?

 

Tyrkiet er et farligt land

I juni 2017 faldt jeg over en god engelsk artikel, om hvorfor det var farligt at rejse til Tyrkiet. Jeg oversatte artiklen i grove træk og lagde på bloggen. Inden jeg vidste af det, gik bloggen amok og i de kommende dage blev indlægget delt flere hundrede gange og bare på de to første dage besøgte mere end 25.000 bloggen. 25.000 er ikke et stort tal, hvis man er en af de store bloggere der lever af det. Men for mig var det overvældende af så mange lagde turen forbi bloggen. Du kan læse indlægget her.

 

Shopping i Alanya

I juni 2016 lavede jeg en lille shopping guide med steder at handle og ting man med fordel kan handle i Alanya/Tyrkiet. Indlægget blev meget hurtigt populært, endda så populært, så det få dage efter blev bragt på AlanyaDK. Indlægget er stadig rigtig godt besøgt. Du kan læse det her.

 

Sigara Börek opskrift

At opskrifter er populært på bloggen har jeg længe været klar over og jeg kan da også se at der dagligt er mange besøgende på flere af opskrifterne. Den mest populære opskrift i 2017 blev uden tvivl opskriften på Sigara Börek, de lækre tyrkiske osteruller. Opskriften er faktisk en af de første jeg lagde på bloggen, den blev lagt på i februar 2016. Du kan finde opskriften her.

 

Hjemmelavet börek opskrift

Det tyrkiske køkken siges at være et de bedste køkkener i hele verden. Det vil jeg gerne skrive under på og derfor kommer det heller ikke bag på mig at 5 af de 10 mest læste indlæg på bloggen er opskrifter. Hjemmelavet börek opskrift blev lagt på bloggen i 2015, da bloggen var blot 10 dage gammel og har fra starten været en populær opskrift. Du kan finde opskriften her.
 

Bulgur pilavi opskrift

Den første gang jeg smagte bulgur var som guide tilbage i 2007, da det ofte blev serveret som tilbehør til frokost på diverse udflugter. Smagen var fin, men den fangede mig ikke helt. Til gengæld blev jeg helt vild med bulgur pilavi, da kæresten for første gang lavede det til mig i starten af 2016, på den måde som de laver den hvor han kommer fra. Opskriften er endnu en af dem der er blevet delt på AlanyaDK. Du kan finde opskriften her.

 

Tyrkisk lavas brød opskrift

Har du været en tur i Tyrkiet på ferie, har du helt sikkert stiftet bekendtskab med det lækre tyrkiske brød lavas. Brødet bliver nemlig serveret som en forret på de fleste restauranter oftest sammen med Ezme og Haydari til at dyppe det her. Når man først er startet med at spise lavas, kan det være svært at stoppe igen – det smager nemlig fantastisk. Du kan finde opskriften her.

 

Menemen opskrift

Menemen er en tyrkisk ret som er meget populær ret, især til morgenmad. Retten er især populær blandt de studerende, da den er billig og nem at lave og så smager den fantastisk. Herhjemme er den også blandt en af favoritterne. Du kan finde opskriften her.

Kvinde – pas på dit hjerte!

Et meget normalt syn her er piger og kvinder i alle aldre fra Europa (især Skandinavien) der falder pladask for den her charmerende tyrkiske gut, der virkelig forstår at feje benene væk under én. De tyrkiske mænd er gode til at komme med komplimenter og få kvinderne til at føle sig værdsat. Opmærksomheden hernede er for de fleste kvinder større end i deres hjemland, hvilket også får mange til at hoppe i med begge ben. Men man kan nemt blive snydt. Læs indlægget her.

 

Top 15 over Alanyas restauranter

I foråret 2016 lavede jeg et spørgeskema, som flere af jer var søde til at udfylde. Et af spørgsmålene, var til hvilke restauranter der var jeres yndlings, ud fra jeres svar lavede jeg en top 15 over Alanyas restauranter i tilfældig rækkefølge. Jeg overvejer lidt om jeg skal prøve at spørge jer igen i 2018 og se hvordan listen så ser ud. Er din yndlingsrestaurant blandt de 15? Læs med her.

 

Hvad koster det at bo i Tyrkiet

Flere gange i løbet af de sidste par år, har jeg fået spørgsmål fra danskere der ønsker at flytte til Tyrkiet og oftest omhandler deres spørgsmål opholdstilladelse og hvad koster det at bo i Tyrkiet. I foråret 2017, valgte jeg at dele vores faste udgifter, for at kunne give jer læsere en ide om hvad det koster at bo her. Læs indlægget her.
Skriv et svar