morgenmad på nerdek cafe, hyggelig cafe alanya, tyrkisk morgenmad, tyrkiske kager, tyrkisk kaffe, dansk i tyrkiet, alanya blog, alanya blogger
Alle indlæg Bloggen anbefaler Hverdag Smag på Tyrkiet

Morgenmad på Nerdek cafe

I weekenden var jeg ude og nyde en lækker omgang tyrkisk morgenmad, denne gang var det på en af mine yndlingscafeer i Alanya, nemlig Nerdek cafe.

Jeg har tidligere skrevet om cafeen, da jeg er helt vild med indretningen og cafeens udvalg af mad og drikke. Da jeg for snart et år siden, fyldte 30, valgte jeg da også at holde fødselsdagen der – læs her. Lørdagens morgenmad var da heller ikke nogle undtagelse, et lækkert måltid, som der var blevet kælet for.

Nerdek cafe er ikke en man sådan lige finde, med mindre man kender dens beliggenhed, men den ligger faktisk yderst centralt. Hvis I kender den store LC Waikiki på Hovedgaden, så har I måske oberserveret der er en gade ved siden af som fører op mod 25 meter gaden. Gå op af den gade og hent til özkan boghandel (første billede under teksten), inde i boghandlen er det muligt at tage enten trapper eller elevator op til 5. Sal hvor Nerdek Cafe ligger.

 

Nerdek cafe har åbent alle dage og både inden- og udendørs servering. På balkonen er det muligt at nyde udsigten udover Alanya. Tyrkiske Fatos der står bag stedet har i den grad forstået at lave en cafe med god atmosfære og at cafeen ligger yderst centralt og har en god udsigt til borgen giver lige cafeen det sidste touch.

Ønsker man at nyde morgenmaden hos Nerdek, anbefales det at man kontakter cafeen dagen i forvejen via Facebook.
 

Skriv et svar