alanya escape, alanya prison break, alanya oplevelser, oplevelser i alanya, alanya blog, alanya blogger, alanya escaperoom, dansk i tyrkiet, dansker i tyrkiet
Alanya Alle indlæg Hverdag Oplevelser

Alanya escape prison break

Er du også til gyserfilm, uhyggelige oplevelser eller savner du/I en grænseoverskridende oplevelse, så kan jeg anbefale et besøg hos Alanya Escape.

I starten af august havde Tea fødselsdag. En veninde og jeg var på bar bund i forhold til hvad vi skulle give Tea, som i vores hoved ikke mangler noget. Vi kontaktede endda Teas mor for at få et godt forslag, fik vi svaret at Tea nyder bare at være sammen med os. Derfor var en oplagt gaveide selvfølgelig en oplevelse sammen med os. Vi havde lidt forskellige ideer op at vende, men endte ud med at vælge en tur til Alanya Escape.  Tea og jeg faktisk havde snakket et par gange om at besøge, men ikke gjort alvor af (rettere sagt, tiden har ikke været til det). Ved Alanya Escape (prison break) starter man med at blive lukket inde i en fængselscelle (eller rettere sagt man bliver lukket inde i hver sin fængselscelle) og får en time til at flygte, hvor man kommer igennem forskellige rum. Hvor langt man når afhænger af hvor hurtig man er til at løse de forskellige opgaver undervejs som kræver teamwork. Oplevelsen bliver spædet med uhygge af lyset der slukkes af flere omgange og fængselsvogteren dukker op i hans uhyggelige kostume. Vi fik en lidt mere børnevenlig udgave at oplevelsen pga. vi havde Jasmin med på 8 1/2 år med. Hun havde insisteret på at ville med, men som endte med at være bange allerede inden vi blev lukket inde. Men hun klarede det fint, ved at hun på skift krammede sig op af en os. Selvom vi fik en mere børnevenlig udgave, fik oplevelsen da vores alle adrealin igang. Vi var alle enige om at det var en fed og gennemført oplevelse, som helt sikkert skal prøves igen! Ønsker du en tur i Alanya Escape, kan det bookes via deres Facebook-side eller på tlf. nr. +90 553 475 81 42. Adressen er: Çırpanlı Sk. No:4/A, 07460 Güllerpınarı/Alanya/Antalya. Oplevelsen foregår på tyrkisk og engelsk, der vælges sprog ved bestilling. Oplevelsen er sjovest hvis man er 3-5 personer afsted.  Det er også muligt at prøve et live escaperoom i København – læs med her.

   

Skriv et svar