alanyas svævebane, alanya svævebane, svævebanen alanya, ny svævebane alanya, alanya teleferik, alanya cablecar, svævebane damlatas, oplevelser i alanya, dansk i tyrkiet, hvad koster svævebanen, pris for svævebane alanya, alanya blog, alanya blogger
Alanya Alle indlæg Hverdag Oplevelser

Alanyas svævebane

Flere har skrevet om den og taget alverdens billeder og videoer, nemlig Alanyas svævebane. Jeg ville egentlig have været oppe i den da den åbnede for snart 2 1/2 uge siden. Men I kender nok det med at den ene dag tager den anden, sådan har det været for mit vedkommende. Men i weekenden gjorde jeg alvor af det og tog turen både op og ned.

Selvom der var kø da vi ankom til svævebanen, var det meget kort tid vi kom til at vente. Det er meget godt organiseret og personalet er gode til at få ledt folk hurtigt og smilende igennem billetkøen. Når der bestilles billet, kan man vælge om man kun vil den ene vej eller om man vil tage svævebanen begge vej.

Jeg har kun prøvet at tage turen om eftermiddagen, men turen skulle eftersigende være helt speciel ved solnedgang og om aftenen.

Turen er på ca. 800 meter og varer ca. 2,49 minutter og når man står af kan man gå en tur rundt på borgen. Det gjorde vi ikke i weekenden pga. det var for varmt.

Prisen for 1 tur (en vej) med Alanyas svævebane er 10 tl, en tur/retur billet koster nu 18 tl (fra starten var prisen sat til 20 tl).

Det var bestemt en god oplevelse, som I ikke bør snyde jer selv for på jeres ferie til Alanya.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

1 thought on “Alanyas svævebane”

Skriv et svar