Bloggen og samarbejdspartner
Alle indlæg Hverdag

Bloggen og samarbejdspartnere

Til jer der har fulgt bloggen et stykke tid eller jer der bare har læst en del af bloggens tidligere indlæg, har I nok ikke kunnet undgå at se at der med jævne mellemrum anbefales forskellige virksomheder både her i Alanya og til tider også virksomheder i Danmark. Dette er noget jeg har gjort hele bloggens levetid og noget som jeg kommer til at fortsætte med.

At jeg tjener en lille smule på bloggen, har jeg heller aldrig lagt skjult på, men oftest giver det ikke meget mere end at jeg en gang imellem har råd til at gå ud og nyde en omgang sushi. Det er vigtigt at forstå at jeg driver bloggen så længe jeg synes det er sjovt. Min indtjening på bloggen kommer typisk via online reklamer, hvor jeg er heldig at jeg tjener en lille smule, hvis jeg er så heldig at nogle af jer læsere trykker på en reklame på siden og køber noget.
Men når jeg anbefaler en virksomhed i Alanya, kan der være forskellige grunde til det:

  • Jeg synes virksomheden tilbyder noget unikt som f.eks. Nerdek Cafe og Lemon Villa.
  • Jeg har haft en god oplevelse med virksomheden og ønsker at I (mine læsere) skal få samme gode oplevelser, her kan f.eks. nævnes Eurodan  (som jeg har været på mange skønne udflugter med) og Bella Donna – hamam kun for kvinder.
  • Efterspørgslen fra jer læsere. I takt med at jeg får flere læsere oplever jeg også en større efterspørgsel på forskellige områder som f.eks. shopping, yndlingsrestauranter, hotelforslag eller oplevelser. Jeg bliver altid glad når I læsere kommer med foreslag til nye indlæg, bliv meget gerne ved med det!
  • Et par gange er jeg blevet kontaktet med af nogle der gerne vil tilbyde noget til bloggens læsere som f.eks. hos Bonusway hvor du kan spare/tjene penge på dine online køb eller ved Steffany Diamond der tilbyder et gratis smykke til alle bloggens læsere.
  • Men jeg har med bloggen også nogle enkelte faste samarbejdspartnere. Da bloggen stille og roligt vokser sig større og større, oplever jeg nemlig at der så småt begynder at komme en stigende interesse for bloggen i forhold til et betalt samarbejde. Jeg har lavet nogle enkelte af disse indtil videre og der vil nok også komme nogle i fremtiden, bemærk det er dog ikke noget jeg på nogen måde er blevet rig af – bloggen har en meget minimal indtjening. For mig er det MEGET VIGTIGT at hvis der indgåes samarbejde, at det med virksomheder jeg kan stå inde for, et fair samarbejde og et samarbejde som kommer til glæde og gavn for jer læsere – uden jer ville jeg ikke være nået så langt som jeg er idag!

Har du også lyst til at kontakte mig enten med ris/ros, ideer til nye indlæg eller spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig på danskityrkiet@gmail.com. For hurtigt svar, skriv en besked via Facebook.

Kontakt via danskityrkiet@gmail.com hvis dit/jeres firma ønsker et samarbejde i form af annoncering, sponsoraftale eller måske en spændende konkurrence! 
Skriv et svar