gode råd til dig med tyrkisk kæreste, hvordan er tyrkiske mænd, forelsket i mand i tyrkiet, dansk tyrkisk forhold, forhold og kulturforskelle, tyrkisk tid, tålmodighed, alanya kæreste, tyrkiet kæreste, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dansk i tyrkiet
Alle indlæg Hverdag Kultur

Gode råd til dig med tyrkisk kæreste

Foråret er godt igang i Alanya og snart går årets sæson for alvor igang. En sæson som forhåbentlig betyder travlhed for de erhvervsdrivende og deres ansatte. Men sæsonen er som regel også lig med en masse sommerromancer mellem tyrkiske mænd og turistpiger.

For nogle er romancen bare en ferieflirt og så snart hverdagen kalder igen, så ryger ferieflirten hurtigt i forglemmelsen. For andre bliver ferieflirten starten på en forelskelse og kærlighed opstår.

Al forelskelse er selvfølgelig dejligt og det skal nydes, men når man indleder et forhold til en tyrkisk mand, kan der komme forskellige udfordringer. Jeg både kender og har efterhånden kendt en del som har haft et forhold til en tyrkisk fyr/mand og ofte er det mange af de samme udfordringer de går igennem i deres forhold og som jeg også har prøvet i mit eget forhold.

Jeg har derfor samlet lidt gode råd til dig med tyrkisk kæreste:

Uopnåelighed – er I ikke blevet kærester endnu, så er et godt tip: Tyrkiske mænd kan godt lide uopnåelige piger. Er du nem at få fat på, ja så forsvinder du måske lige så hurtigt, når den næste tyrkiske fyr/mand står og siger søde ord.

Ventetid – noget af det første du skal være klar på, hvis du vil indlede et forhold til en mand fra sydens sol er ventetid! Hold da op, det der med at komme til tiden er åbenbart ikke noget, man gør sig i, når man er fra Tyrkiet eller når man er fra syden generelt. Det kan særligt være svært hvis man er opvokset med at man kommer til tiden og også gerne lidt før. Sætningen ”jeg er på vej.” eller ”jeg kommer om 5 minutter” betyder snarere ”jeg kommer indenfor 30-60 minutter, når jeg er færdig med at drikke te”.

Tålmodig – hænger nok lidt sammen med ventetid. Jeg tror de fleste af mine veninder med en tyrkisk kæreste, kan skrive under på at deres tyrkiske kæreste/mand udskyder diverse ting til sidste øjeblik eller til vi kvinder bliver gale nok og gør det selv i ren protest. Man skal ikke undervurdere en dansk kvindes evner.

Kærlighed – Blot fordi han ikke siger han elsker dig konstant, betyder det ikke at han ikke holder af dig mere. Min erfaring er at mange tyrkiske mænd ikke så ofte viser deres kærlighed med ord, men derimod viser de det med deres opførsel. Omvendt er der så også de fyre der fylder pigerne med sukkersøde ord fra morgen til aften. Personligt er jeg selv til den første type, for når de søde ord kommer betyder de bare så meget mere.

Svigerfamilie – for mange i syden og i mellemøstlige lande er det ikke normalt at man snakker med familien om en kæreste. Islamisk set har man ikke kærester. Og mange tyrkiske mænd, venter da også et stykke tid med at fortælle det til forældrene, til de er sikre på om det er den kvinde de ønsker at leve med resten af deres liv og skabe en familie med. Der er dog også dem der venter med at fortælle det af frygt for forældrenes reaktion, hvis kæresten ikke er samme nationalitet eller religion. I de forhold jeg kender til mellem skandinaviske kvinder og udenlandske mænd er der typisk gået et sted imellem 6 måneder og 2 år, før forældrene fik det af vide. I langt de fleste tilfælde accepterer familierne det og tager det rigtig pænt. Jeg blev accepteret efter knap 6 måneder, for dem var det vigtigste bare at deres søn var glad.

Familiekommensammen – accepterer familien dig, skal du være forberedt på at huset er fyldt med gæster hver gang I besøger hans familie, som til dels kommer for at se “giraffen”.

Kulturforskelle – man kan ikke komme uden om der vil være kulturforskelle og til tider kan det også ende ud i kultursammenstød. Her er det vigtigt at man snakker om tingene og forstår tingene fra hver parts perspektiv.

Men husk også at et forhold går begge veje, så der vil helt sikkert også være flere ting du slæber med fra den dansk kultur, hvor han lige skal sluge en kamel eller to.

Og så vil du/I helt sikkert ikke undgå at blive mødt med fordomme på jeres vej. Jeg har tidligere skrevet om fordomme til en tyrkisk kæreste – læs her.

Har du flere gode råd til dig med tyrkisk kæreste, så smid gerne en kommentar til dette indlæg.