Bella donna alanya hamam kun for kvinder
Alle indlæg Hverdag Oplevelser

Hamam kun for kvinder

I går var en af de dage der stod i selvforkælelsens tegn. Min veninde Tea og jeg har længe snakket om at vi skulle en tur i hamam (tyrkisk bad) og i går fik vi omsider taget os sammen.

Turen gik til Bella Donna som tilbyder hamam KUN for kvinder. Alt personalet er kvinder. Det er forbudt for mænd at komme ind i bygningen.

Bella donna alanya hamam kun for kvinder

At det kun er for kvinder, behager mig, da jeg tidligere har haft en dårlig erfaring med et hamam sted hvor jeg blev masseret af en mand. Lad os bare sige det var første og sidste gang jeg tog hen til det pågældende sted. Med Bella Donna var det en helt anden oplevelse, og for første skridt ind i bygningen følte jeg mig godt tilpas.

De har forskellige pakker man kan vælge imellem. Vi valgte en pakke med sauna, peeling af kroppen (hvor de døde hudceller skrubbes af), skummassage og til sidst blev der sluttet af med en omgang ansigtsmaske. Der var god og behagelig fokus på os hele vejen igennem. En forkælelse for både krop og sind som man burde ofre sig selv noget oftere.

 

Bella donna alanya hamam kun for kvinder

Bella donna alanya hamam kun for kvinder

Det var min første gang hos Bella Donna, men bestemt ikke sidste gang. Udover hamam tilbyder Bella Donna forskellige skønhedsbehandlinger heriblandt pedicure, manicure, frisør og laser. Mulighederne er mange, men en ting er sikkert det er pengene værd!

Bella donna alanya hamam kun for kvinder

Bella donna alanya hamam kun for kvinder

Bella donna alanya hamam kun for kvinder

Bella Donna ligger ikke så langt fra Atatürk statuen. Du kan se Bella Donnas hjemmeside her. Jeg kan varmest anbefale alle kvinder at ligge turen forbi Bella Donna.

1 thought on “Hamam kun for kvinder”

Skriv et svar