Eurodan
Alanya Alle indlæg Oplevelser Rejsetips

Eurodan – det sikre valg!

Jeg er medlem af flere Alanya grupper og oplever at der i grupperne bliver spurgt en del til transfer, billeje, leje af klapvogn, leje af cykel, udflugter mm. Jeg oplever da også jeg får en del spørgsmål om det både privat og gennem bloggen. Min anbefaling er altid den samme – nemlig Eurodan.

Jeg har selv benyttet Eurodan ved flere lejligheder og ved også at flere af dem, jeg har anbefalet har benyttet sig af firmaet og vi alle er enige om at det er en top service, hvor kunden altid er i fokus.

Eurodan er et velrenommeret registreret skandinavisk/tyrkisk selskab, firmaet har hovedkontor i Tosmur/Alanya. Firmaet drives af det danske ægtepar Anders og Gitte sammen med deres tyrkiske partner Ismail.

Eurodan beskriver sig selv således:

Kendetegn for Eurodan er, at vi driver vores firma efter vesteuropæiske normer og standarder med sikkerhed, seriøsitet og god service, som er nøgleordene i den daglige drift. Vi er selv på stedet og taler dansk, engelsk og tyrkisk, ligesom vi selv har kontrol og opsyn med hele vores flåde af biler m.m.

Vi er kendt for at være et troværdigt og seriøst selskab, der yder den bedste service til vore mange europæiske kunder.

10257813_794062464008721_8427308959104976887_n

Her er nogle af de services som Eurodan tilbyder:

Leje af bil: Det er muligt at leje forskellige biltyper samt scooter, så I nemt kommer rundt omkring i løbet af jeres ferie. En bil giver god frihed til at se noget mere af både Alanya og omegn, men også flere skønne områder i Tyrkiet.

Leje af cykel: I Danmark har det længe været populært at cykle og de senere år har flere og flere fået øjnene op for hvor skønt det er at udforske Alanya og omegn på cykel. Fordelen ved at cykle rundt i Alanya er at alt kan opleves i eget tempo. Eurodans lille cykelpark består af solide MTB cykler, der opretholder høj standard. Teamet hos Eurodan står altid klar til at anbefale dig en god cykelrute.

Derudover udlejes Wifi udstyr på ugebasis, navigator til bil, klapvogn, rejseseng til baby mm.

Transfer: Kom sikkert til og fra din feriebolig eller hotel til lufthavnen enten i Antalya eller Gazipasa med enten lufthavnstransfer eller shuttlebus transfer.

Udflugter: Eurodan tilbyder et spændende udvalg af udflugter – her er lidt for enhver smag og alt er nøje udvalgt for at give alle gæster en udsøgt oplevelse uanset hvilken udflugt de tager på. Jeg var selv på lidt af deres ture sidste år hhv, Kappadokientur, landsbytur og Expo2016 (denne findes ikke mere i deres udflugtsprogram). Alle skønne udflugter med gode oplevelser og hvor der var tid og overskud til hver enkelt gæst. De har stadig mange skønne ture som jeg godt kunne tænke mig at komme på som f.eks. Pamukkale og Green Canyon bådtur (jeg var på denne flere gange, da jeg selv var rejseleder tilbage i 2007 og det var en af mine yndlingsudflugter).  Hele 2017 udflugts programmet er endnu ikke lagt på hjemmesiden – men jeg er sikker på at der kommer flere nye spændende udflugter som bare må opleves!

Du kan se alle de forskellige services som der tilbydes på Eurodans hjemmeside, derudover opdateres Eurodans Facebookside løbende med gode rejseråd, information om nye udflugter, info fra Alanya mm., følg den lige her.

 

17028832_10210156692966124_1598014528_n

 

2 thoughts on “Eurodan – det sikre valg!”

    1. Hej Yrsa

      Mange tak for din besked, som vist skulle have været til Eurodan og ikke til mig. Blogindlægget er min personlige anbefaling af Eurodan. Jeg skal bede dig om rette henvendelse til Eurodan via http://www.alanya-eurodan.com, og så er jeg sikker på at de nok skal hjælpe dig med dine spørgsmål.

      Mvh Sanne

Skriv et svar