ting jeg ikke forstår i tyrkiet, tyrkisk landsby, oplevelser i alanya, seværdigheder i alanya, alanya blog, alanya blogger, dansk i tyrkiet, dansker i tyrkiet, udflugter i alanya, tyrkiet børnesikkerhed, tyrkisk tid, kulturforskelle
Alle indlæg Hverdag Kultur

Opfølgning på kulturforskelle

Forleden delte jeg indlægget Når kulturforskelle bliver for store, et indlæg jeg faktisk har delt før og som jeg ved flere af jer læsere har taget godt imod – flere har da også selv kommenteret med de kulturforskelle, der til tider kan føles for meget for dem.

Men da jeg delte det forleden, lagde jeg mærke til at en delte indlægget og kommenterede “at kunne man ikke lide lugten i bageriet, kunne man da bare flytte hjem”. Fair nok at man ikke er enig, men det var da noget af en udmelding at komme med.

Mit spørgsmål er så bare, hvor skal jeg flytte hen, hvis der er nogle ting jeg heller ikke er helt tilfreds med i Danmark? Og skal man flytte, fordi der nogle få ting man ikke bryder sig om?

På min blog fortælles der både om kultur- og religionsforskelle, oplevelser og hverdagen på godt og ondt. Jeg tror på at uanset hvor man befinder sig i verden, vil man altid kunne finde noget man ikke bryder sig om. Ja, kulturforskellene kan på en dårlig dag blive lidt for meget her og heldigvis er der få af de dårlige dage efter jeg flyttede hertil. Og på en varm dag, kan jeg da også brokke mig over her er for varmt. Men det er da ikke grunde nok til at jeg skal pakke mine ting og flytte hjem. Tværtimod, for jeg er glad for at bo her, og jeg nyder den hverdag jeg har fået bygget op her og der skal mere til at jeg tager valget og pakker mine ting.

Selvom der nogle kulturforskelle der kan blive for meget, er der også flere kulturforskelle hvor jeg på mange punkter foretrækker Tyrkiet,  og hvor jeg tænker at vi kulturerne imellem kunne lære af hinanden.
Skriv et svar