Restauranter i alanya
Alle indlæg Bloggen anbefaler Hverdag

Min top 5 over restauranter i Alanya

Fornyligt lavede jeg et spørgeskema, hvor jeg blandt andet spurgte til jer læseres favorit restauranter i Alanya. Jeg er ved at samle en liste med jeres favoritter. Men indtil den er færdig, skal I da ikke snydes for min top 5 liste over restauranter i Alanya.

Jer, der har fulgt min blog i længere tid, kan I måske huske at jeg tilbage i foråret 2016 lavet en liste over mine favoritter, hvis ikke, kan I se den her. Det var dog ved at være på tide at jeg fik lavet en ny liste.

I Alanya er der rigtig mange gode steder at spise, der er desværre også steder hvor jeg er blevet fælt skuffet. De steder der står på min top 5 er steder jeg gerne vender tilbage til igen og igen og som aldrig har skuffet mig.

EV Restaurant – beliggenhed midt i centrum af Alanya. Et godt besøgt sted af både lokale og turister. Maden er super lækker og man får ikke serveret de der kæmpe portioner, hvor man bliver mæt inden man er kommet i gang. Restauranten har rigtig mange gengangere (både lokale og turister) og det er ikke uden grund. Servicen er i top og man føler sig velkommen fra første øjeblik man træder ind på restauranten. Desuden er der hver aften live musik fra kl 19.30, som er med til at skabe en god og medrivende atmosfære.

Mini Mutfak – Man kan da ikke rejse til Tyrkiet uden at smage det autentiske tyrkiske køkken. Mini Mutfak er en god restaurant med autentisk tyrkisk mad til rigtig gode priser. Restauranten ligger i bazar-området og er helt sikkert et besøg værd.

En Vie Beach – Hyggelig atmosfære, lækker mad og skøn udsigt over borgen – kan man forlange mere? Jeg har efterhånden spist her nogle gange og hver gang har været en udsøgt oplevelse. En Vie Beach er både et hotel og restaurant og har en god kombination af tyrkiske og skandinaviske kunder – restauranten er da også yderst populær blandt flere danske kendisser.

Marina – En restaurant der faktisk burde have været på min liste allerede sidste forår. Det er snart 10 år siden at jeg for første gang satte mine ben på Marina og jeg har altid været ganske godt tilfreds med at komme her. Restauranten ligger ved havnen i Alanya, som er med til at bidrage til den hyggelige stemning. Restauranten har et lækkert menukort, hvor der er kræset for hver enkel ret og så har de den lækreste chokoladekage med flydende chokolade indeni.

Grand Cru Sakli bahce – Hyggelig restaurant i Tosmur (ikke langt fra Eurodans kontor), selvom der er et lille stykke der ud fra hvor jeg bor, tager jeg gerne vejen. Lækker mad, hvor der er kælet for detaljerne.

Udover de 5 restauranter, står SushiCo stadig højt på min liste over besøgte steder. Jeg elsker sushi og SushiCo er helt sikkert favoritten når der skal spises sushi her.

Listen er over restauranter hvor jeg gerne nyder en lækker frokost eller aftenmåltid. Ved hver restaurant har jeg linket til deres FB-side – så I nemt kan finde dem, hvis I skulle have lyst til at prøve noget nyt.

 
Skriv et svar