Alle indlæg Bloggen anbefaler Hverdag Oplevelser

Nerdek cafe

Sidste uge var på mange måder en træls uge for mit vedkommende, hvilket især skyldtes en dum influenza der bare ikke ville forsvinde. Da jeg omsider var ved at være på toppen, fik en af mine venner lokket mig på en forholdsvis ny cafe i Alanya, nemlig Nerdek cafe.

Lad mig bare sige at jeg var solgt med det samme. Jeg kan godt lide de små unikke steder som skiller sig ud fra mængden og som ikke oser langt væk af turisme. Nerdek Cafe er lige stedet for mig. En stor del af interiøret er secondhand møbler, virkelig hyggeindbydende og et sted man har lyst til at bruge flere timer. Der er kælet for selv de mindste detaljer, som virkelig gør det til en positiv oplevelse at besøge stedet. Kagerne og diverse bagværk er hjemmelavet og smager himmelsk. Jeg kan kun anbefale jer at prøve stedet af, da der er en super skøn atmosfære.

Nerdek cafe er ikke en man sådan lige finde, med mindre man kender dens beliggenhed, men den ligger faktisk yderst centralt. Hvis I kender den store LC Waikiki på Hovedgaden, så har I måske oberserveret der er en gade ved siden af som fører op mod 25 meter gaden. Gå op af den gade og hent til özkan boghandel (første billede under teksten), inde i boghandlen er det muligt at tage enten trapper eller elevator op til 5. Sal hvor Nerdek Cafe ligger.

Nerdek cafe har åbent alle dage og både inden- og udendørs servering. På balkonen er det muligt at nyde udsigten udover Alanya. Lidt billeder fra en hyggelig eftermiddag, kvinden på billedet er Fatos Toksöz – ejeren af Nerdek cafe.image image image image image image

Skriv et svar