Alanya Alle indlæg Bloggen anbefaler

Baby- og børnetøjsbutikker i Alanya

Er du på jagt efter baby- og børnetøj, når du besøger Alanya, så læs med her.

Flere baby- og børnetøjsbutikker i Alanya er et populært besøg for turister der ønsker købe billigt tøj i Tyrkiet enten til egne børn eller som gaver.

Jeg får løbende spørgsmål om jeg kender til butikker, restauranter, oplevelser mm. som jeg kan anbefale i Alanya og omegn. Igennem de sidste par år har jeg delt en del tips til forskellige butikker, frisør, caféer mm. på Facebook. Men jeg vil prøve at blive bedre til at samle de forskellige tips i længere blogindlæg, som altid kan findes frem. Blogindlægget Kaffesteder i Alanya og Oplevelser i Alanya har rigtigt mange fundet glæde ved og forhåbentlig vil lige så mange finde glæde ved dette om Baby- og børnetøjsbutikker i Alanya.

Tøj er noget af det der godt kan betale sig at købe med hjem fra ferien i Tyrkiet. Dels pga. priserne da meget tekstil produceres i Tyrkiet, men også pga. det anderledes udvalg. Vi har tvillingepiger på snart
7 måneder, deres tøj er en god blanding af tøj fra tyrkiske børnetøjsbutikker, H&M samt lækkert dansk børnetøj.

Baby- og børnetøjsbutikker i Alanya

Alle de butikker der er på listen er steder med faste priser, så du/I slipper for at skulle prutte om prisen. Personligt foretrækker jeg selv, når der er en fast pris.
Jeg modtager ingen betaling fra nogen af stederne. Men jeg deler glædeligt ud af mine erfaringer, så andre forhåbentlig også kan nyde glæden af dem.

Populære baby- og børnetøjsbutikker i Alanya

 • LC waikiki
 • Ebebek
 • Civil
 • Little land
 • Botti
 • Koton
 • U.S polo
 • Kids home
 • Eva baby kids
 • Gumus bebe
 • B&G Store
 • Chakra

Læs mere om de forskellige baby- og børnetøjsbutikker herunder. Ved hver butik har jeg tilføjet link til Google Maps, så du/I nemmere kan finde butikken. Ved kædebutikkerne har jeg desuden tilføjet link til hjemmeside, så du kan få en fornemmelse af priserne og sortiment hjemmefra. Bemærk at alt hvad der findes på hjemmesiderne ikke nødvendigvis er i butikkerne.


Kender du nogle gode butikker med børnetøj i Alanya, som ikke er på listen, så kontakt mig gerne, så jeg kan få dem på listen.

LC Waikiki

LC waikiki kender ret mange efterhånden. Butikken er kendt som Tyrkiets svar på H&M, her finder man da også tøj til hele familien. I Alanya er der 3 LC waikiki butikker. 2 i centrum på Atatürk gaden, den ene skråt over for den populære restaurant Villa Okan, den anden nær Atatürk statuen. Den ved Atatürk statuen er den nyeste og klart den største. Derudover er der 1 LC waikiki i shoppingcenteret Alanyum. Der ligger vist også 1 eller 2 butikker i Mahmutlar.
Jeg har gennem årene købt meget tøj til mig selv der og også en del til pigerne. Det er en fin kvalitet til prisen. Dog har jeg oplevet af en del af deres babytøj krymper lidt ved vask. Om det også gør sig gældende for tøj til større børn er jeg i tvivl om. LC waikiki får løbende nye varer hjem i alverdens fine og seje print til hhv. drenge og piger. LC waikiki har typisk også en del tøj med kendte figurer såsom Gurli Gris, Spiderman, Disney figurerne mm.

Hjemmeside: www.lcwaikiki.com

LC Waikiki ved Villa Okan – find lokation her

LC Waikiki ved Atatürk statuen – find lokation her

LC Waikiki i Alanyum shoppingcenter – find lokation her

Ebebek

Ebebek ligger nær Anadolu hospitalet og er ligesom LC waikiki en kæde. Butikken er fornyligt blevet udvidet til 2 etager og her finder man både diverse babyudstyr, legetøj, tøj mm. Prisniveauet er i den lave ende for tøj, hvilket også afspejler for noget af tøjet til børn og småbørn. Men man kan sagtens være heldig at gøre nogle gode køb der. Vi køber ikke så tit tøj der. Men de første måneder, havde vi en del derfra, som vi var fint tilfredse med. jeg ved nogle synes deres tøj kan være lidt småt i størrelserne, det har vi ikke erfaret endnu.
Hos Ebebek finder man desuden et stort udvalg af babymad og bleer, som jeg ofte ser folk efterlyse. Ebebek er Tyrkiets svar på Babysam og Ønskebørn.

Hjemmeside: www.e-bebek.com

Ebebek – find lokation her

Civil

Civil ligger på hovedgaden i Alanya er ligesom de 2 forestående en del af en kæde. Butikken er i flere etager og tøj til børn i flere aldre, derudover sælges der legetøj, klapvogne, autostole, bleer mm. Der er blandet erfaringer med butikker, nogen er meget begejstret for den, mens andre synes kvaliteten er alt for billig og hurtig går i stykker. Det vi har haft derfra har holdt fint og vi handler der gerne igen. De har lidt med kendte figurer i perioder. De seneste måneder har Civil blandt andet haft en tøjserie med Looney Tunes.

Hjemmeside: www.civilim.com

Civil – find lokation her

Little land

Littleland er en nyere butik beliggende i Oba og efter min mening noget Alanya har manglet længe. Her finder man flere kendte internationale mærker til børn, både tøj, men også legetøj, bøger, spisesæt mm. Prisniveauet er ikke helt billigt set med tyrkiske øjne. Fokus er ikke på den almene turist, da en del af varerne typisk er nogle man kan få i hjemlandet såsom Design Letters, Skiphop, Trunki, mm. Vi har fået lidt gaver derfra til pigerne og kommer helt sikkert til at købe mere der i fremtiden.

Instagram: https://www.instagram.com/littlelandtr/

Botti

Botti ligger ved Migros 5m (tidligere Kipa) i Cikcilli. En butik der både sælger babyudstyr, klapvogne, tremmesenge og har et pænt stort udvalg af tøj til nyfødte og familiens mindste medlemmer. Vi har ikke noget tøj derfra, så jeg kan desværre ikke udtale mig om kvaliteten.

Botti – find lokation her

Koton

Hos Koton finder man også tøj til både børn og voksne. Blandt børnetøjet er der både til baby og børn i flere aldre. Jeg har før i tiden købt rigtig meget tøj i Koton til mig selv, hvor jeg kun har været tilfreds med kvaliteten. Deres baby- og børnetøj får meget ros både for prisniveauet og kvalitet. Butikken ligger på Atatürk gaden, ikke langt fra Atatürk statuen på vejen mod En Vie Beach hotel.

Hjemmeside: www.koton.com

Koton – find lokation her

U.S. Polo

U.S. polo er et mærke vi har rigtig meget fra herhjemme hos os voksne, primært i mandens garderobe. Lækkert design og kvalitet der holder pasformen og farven. Set med tyrkiske øjne er det ikke et helt billigt mærke, men det er pengene værd. Set med danske øjne er det lækker kvalitet til en god pris. Vi har ofte været heldige at gøre et godt kup, når de har tilbud. Udover at U.S. Polo har tøj til voksne, har de også til børn. Som jeg husker starter størrelsen fra 3 år og op. Og kender jeg pigernes far ret, kommer han til at købe en masse tøj til pigerne der i fremtiden. I Alanya centrum ligger der 2 U.S. Polo butikker og så ligger der 1 i Alanyum shoppingcenter.

Hjemmeside: www.tr.uspoloassn.com

U.S. Polo nær PTT – find lokation her

U.S. Polo nær Atatürk statuen – find lokation her

U.S. Polo i Alanyum shoppingcenter – find lokation her

Kids Home

Kids home ligger i Alanyum shoppingcenter. Hos Kids Home finder man en lækker kvalitet af tøj og lidt tilbehør, både til de nyfødte, men også en del år frem. Her er både noget for den prisbevidste, men også den der går op i god kvalitet og gerne betaler lider ekstra for det. I butikken finder man også lidt børnekostumer og legetøj, men fokus er primært baby- og børnetøj. Selvom jeg har været i Alanyum et utal af gange, tænkte jeg ikke over butikken før Gitte fra Eurodan trak mig med derind, da hun skulle finde gaver til børnebørnene. Siden har vi handlet der nogle gange. Når I alligevel er i Alanyum shoppingcenter, så findes der også lidt baby- og børnetøj hos Boyner på samme etage. Og på samme etage finder man også ayakkabi Dünyasi, der tilbyder et lækkert udvalg af sko til hele familien. Vi har købt en del sko der gennem årene.

Kids Home i Alanyum shoppingcenter – find lokation her

Børnetøjsbutikker på 25 meter gaden

På 25 meter gaden også kendt som Şevket Tokuş Cd (hvert fald en del af vejen) finder man et hav af forskellige butikker med børnetøj – hvor rigtig mange lokale foretrækker at handle. Jeg må ærligt indrømme, jeg har ikke selv den store erfaring med disse. Men udvalget er stort og særligt butikken Eva baby kids ser ud til at have et rigtig lækkert udvalg af både baby- og børnetøj. Og ikke mange meter fra den, ligger der en børnetøjsbutik der sælger de fineste fest- pg prinsessekjoler til børn til gode priser.

Gumus bebe

Gumus bebe – babytøj og babyudstyrsforretning, der ligger tæt tirsdagsmarkedet/fiskehallen og Oba ekmek bageren. Jeg har ikke selv handlet der, men har besøgt butikken for år tilbage. Butikken får varme anbefalinger af forskellige i min omgangskreds. Fint udvalg til gode priser.

Gumus bebe – find lokation her

B&G Store

Blandt det nyere butiksområde ved Atatürk statuen i centrum finder man B&G Store der både sælger baby- og børnetøj. De par gange jeg har været inde i butikken, har jeg haft en ide om at den var meget dyr. Men ved nærmere kig på deres hjemmeside kan jeg konstatere at de faktisk har et ret fint udvalg i forskellige prisklasser.

Hjemmeside: www.bgstore.com.tr

B&G Store nær Atatürk statuen – find lokation her

Chakra

Chakra er en del af en kæde, som netop har åbnet en afdeling i Alanya, tæt ved 5M migrors (det gamle Kipa). Butikken har fokus på lækkert boligtilbehør og tilbyder også lækkert baby- og børnetøj op til 6 år.

Hjemmeside: https://www.chakra.com.tr/

Chakra – find lokation her

Listen opdateres løbende. Fotos af de forskellige butikker kommer i takt med at jeg kommer forbi dem.

Shoppe kopitøj til børn i Alanya

Som tidligere nævnt har jeg valgt kun at tage butikker med der har fast pris. I Bazarområdet og rundt om i byen, kan man finde flere butikker der sælger kopivarer af f.eks. Gucci, Adidas, Nike, Hummel, diverse fodboldtrøjer osv. Og hvad de ikke har, kan de typisk hurtigt skaffe hurtigt.