Alanya Alle indlæg Hverdag Rejsetips

Personligt rejseminde fra Gocustomized

Hver gang jeg er i Danmark, ligger der en masse pakker klar til mig. Denne gang var der en pakke jeg glædede mig særligt til, nemlig et personligt rejseminde.

Som H. C. Andersen så fint udtrykte det; At rejse er at leve! Jeg har altid elsket det udtryk og lever også selv efter det, særligt i år har jeg været på flere spændende rejser og jeg håber at næste år vil byde på mindst lige så mange eventyr eller flere.

Som barn har jeg ikke rejst særlig meget. Så snart jeg blev klar over at der var en stor verden uden for Danmarks grænser, har jeg drømt om at rejse afsted. At jeg idag har en hverdag, som giver mig mulighed for at rejse mere, værdsætter jeg højt. I år har det særligt været Tyrkiet jeg har rejst meget rundt i. Der er så mange steder og kulturer jeg ønsker at opleve. Især ønsker jeg at rejse rundt i Mellemøsten og Asien, og komme lidt tættere på de kulturer der adskiller sig fra det vi er vant til i Danmark.

Noget af det jeg elsker, når jeg rejser er at suge alle indtryk til mig og samtidig få taget en masse billeder, som jeg kan sidder og hygge mig med i tiden efter rejsen.

Et af de minder der står særligt højt i år, er fra vores tur i luftballon henover Kappadokien. Det var en magisk oplevelse og ingen tvivl om det er en oplevelse for livet. Og jeg har da også flere hundrede billeder liggende fra den unikke oplevelse, hvor af jeg ønsker flere af dem skal printes ud. Da GoCustomized, for nyligt kontaktede mig og spurgte om jeg var interesseret i et samarbejde, var jeg meget hurtig til at sige ja.

Mange har et billede af deres kære som baggrundsbillede på deres smartphone/iPad, det billede ser man i to sekunder, mens man ser efter hvad klokken er, eller når man skal låse sin telefon op, resten af tiden er skærmen fyldt med apps, mails eller beskeder. Sæt billedet på et cover, så er det altid synligt. Billedet behøver ikke at være af ens kære, det kan også være et billede fra en ferie, en hobby eller noget andet der har helt særlig betydning. Det er også meget op i tiden at bruge statements og ordsprog.

GoCustomized er et start-up som specialiserer sig i personliggjorte tablet- og mobilcovers og diverse tilbehør. Man kan designe sine helt egne mobil- og tabletcovers ved hjælp af deres super smarte designværktøj. Oftes indeholder designs et af folks egne billeder, noget grafik/mønster, firmalogoer eller anden tekst og citater. Derefter printer de designet på det valgte produkt. Billederne kan printes fra forskellige typer af covers, hvad enten du har en iPhone, Samsung, Huawei, Sony, LG eller HTC smartphone og derudover findes der covers til de forskellige generationer af iPads.

Via GoCustomized har jeg designet mit eget iPad cover med eget billede. Min iPad følger mig de fleste steder, særligt når jeg er på nye eventyr, hvor den både bliver brugt som arbejdsredskab og til at se Netflix på. På hjemmesiden via Design mit eget cover, har jeg selv designet mit iPad cover med lige det billede jeg ønskede, det var ret nemt og ligetil. Billedet på mit nye iPad cover viser en luftballon, billedet er taget af mig selv fra den luftballon vi fløj i. Den luftballon der er på billedet, er nøjagtig samme farve som den luftballon vi fløj med.

Mit nye cover er et perfekt rejseminde, der til dels minder mig om en fantastisk oplevelse og som samtidig minder mig om ordene “at rejse er at leve”.

Indlægget er sponsoreret af GoCustomized.dk