wild park antalya, krypdyrsudstilling i antalya, oplevelser i antalya, dyreoplevelser i antalya, seværdigheder i antalya, oplevelser for hele familien Antalya, børnevenlige oplevelser antalya, indendørs oplevelser i antalya, alanya blogger, tyrkiet blogger, rejsetips antalya, oplevelser med dyr i antalya
Alle indlæg Antalya Oplevelser Oplevelser i Tyrkiet

Wild park Antalya – en dyreoplevelse i Antalya

Krible krable…. Wild Park Antalya er en eksotisk dyreoplevelse i Antalya for hele familien.

Så blev det tid til 3. og sidste dyreoplevelse i Antalya fra seneste tur til Antalya. På vores seneste tur til Antalya oplevede vi intet mindre end 3 dyreoplevelser, hhv. Zoologisk have, Antalya Aquarium og Wild park Antalya. Sidst nævnte er uden tvivl den der gav mig mest gåsehud.

Jeg ser med jævnemellem at turister søger efter dyreoplevelser i Alanya. Alanya tilbyder ikke mange dyreoplevelser, men det gøre Antalya til gengæld. Selvom køreturen til Antalya for mange kan føles lang, så vil jeg sige den er turen værd og udover oplevelserne med dyr, har Antalya så meget andet at byde på.

Læs gerne indlægget: Oplevelser i Antalya og omegn

Wild Park er en udstilling af slanger, krypdyr, insekter mm., som befinder sig i samme bygning som Antalya Aquarium og derfor var det nærliggende at besøge stedet, da vi alligevel var på de kanter. Modsat Antalya Aquarium, var Wild Park Antalya ikke nær så stor, men der var stadig en masse at se på.

Wild Park Antalya

Indgangen til udstillingen er mørk og det samme gælder hele udstillingen, hvor lyset er dæmpet af hensyn til dyrene. Noget af det første vi stødte på var flagermus der baskede rundt, heldigvis var de bag glas.

Derefter trådte vi ind i et større rum, hvor der på hver side af rummet var glasmontre ind i væggen, hvor der var udstillet slanger. Efter slangerne begyndte udstillingen med krybdyr, lidt paddedyr og insekter. Som I næsten kan fornemme på ovenstående billeder, var der skilte inde i hver enkelt glasmontre med information om det pågældende dyr.

Her er lidt billeder fra nogle af de dyr fra vores tur rundt i udstillingen:

På den ene side synes jeg at krybdyr og slanger er fascinerende, samtidig var jeg glad for at alle dyr i denne udstilling var bag glas. For tanken om at et af dyrene kom kravlende lidt for tæt på mig (særligt de store slanger), gav mig lidt gåsehud.

Jeg elsker dyr, men jeg bliver nok aldrig helt stor fan af hverken krybdyr, slanger eller edderkopper for den sags skyld. De små mini firben, man nogle gange kan se løbe rundt i Alanya, gør mig intet.

Efter min mening er det absolut en udstilling som man bør opleve, når man er på de kanter. Også selvom synet af nogle af dyrene, får nogle af hårene til at rejse sig en ekstra gang. I indlægget om Antalya Aquarium har jeg skrevet lidt om prisen. Der er nemlig forskel i pris alt efter om man er tyrkisk statsborger eller turist.