til cypern igen, nordcypern, cypern, fly til cypern, cypern blogger, cypern blog, alanya blog, alanya blogger, dansk i tyrkiet, eurodan alanya, turistrejser, rejser til nordcypern
Alle indlæg Hverdag Nordcypern Oplevelser

Tilbage til Cypern

For halvanden måned siden rejste jeg for første gang til Nordcypern i 5 dage og da jeg kom hjem derfra lovede jeg vist at skrive lidt mere om Nordcypern og de skønne byer vi besøgte undervejs.

Et løfte jeg vist ikke helt har holdt. Jeg har stadig en masse at fortælle og en masse billeder at vise. Men jeg har ikke haft så travlt med at skrive om Nordcypern, dels pga. jeg har haft travlt og der har været flere besøg fra DK gennem den seneste måneds tid, men lige så meget fordi at jeg i løbet af denne sommer skal flere gange dertil.

Idag er en af de dage og henover den næste måneds tid, kommer jeg til at besøge Nordcypern flere gange. Men hvorfor skal jeg derhen? Forklaringen er at jeg skal være guide på udflugter til Girne, Lefkosa (også kendt som Nicosia, den eneste opdelte hovedstad i verden) og Famagusta, hvor spøgelsesbyen er. Danske Eurodan har indgået en samarbejde med rejseselskabet Turistrejser, og i det samarbejde er Tea og jeg blevet ansat til at pendle frem og tilbage mellem Alanya og Cypern for at være guide. Tea har været afsted de sidste 3 uger og nu er det min tur.

Det er i år 10 år siden at jeg arbejdede fast som rejseleder/guide i Alanya og jeg har aldrig rigtig kunne slippe tanken om at skulle være guide igen. Så da Eurodan ringede og spurgte om jeg kunne have lyst til at arbejde lidt på Cypern henover sommeren, sprang jeg jo selvfølgelig til med det samme.

I løbet af den næste måneds tid, skal I derfor regne med at der kommer flere Cypern relateret blogindlæg og billeder.
I kan læse lidt om min sidste tur til Cypern her.
 

Skriv et svar