salad society alanya, salatbar alanya, vegetar restaurant alanya, vegansk restaurant alanya, matcha latte alanya, salatsted alanya, spisesteder i alanya, cafeer i alanya, restauranter i alanya, unikke steder i alanya, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, hverdagen i tyrkiet, hverdagen i alanya,
Alanya Alle indlæg Bloggen anbefaler Hverdag

Salad Society – mit nye favoritsted

Endnu et sted er blevet føjet til listen over favoritsteder i Alanya, nemlig Salad Society og har I endnu ikke været der, kan jeg kun anbefale jer at slå vejen forbi.

Noget af det jeg længe har længtes efter i Alanya, er et sted hvor man kan spise en lækker, sund og velsmagende frokost/aftensmad. Nuvel, de fleste har flere salater på deres menu, men de er efter mit hoved ensformige og når man som jeg ikke kan lide tomat, så har udvalget af salater længe været småkedeligt. Det skal lige sige at EV restaurant har en lækker laksesalat og faktisk er der også et fint udvalg af salater hos Bergamot.

Salad Society i Alanya

Jeg har over de seneste måneder flere gange set at diverse venner og bekendtskaber deler lækre morgenmads billeder fra Salad Society i Alanya. Og jeg har fra flere personer også hørt at de har de lækreste salater, særligt omtalerne af salaterne fik mig overbevist om at besøge stedet.

Til mit første besøg på stedet, fik jeg lokket Tina (som flere gange har gæsteblogget) med. Tina sætter lige som jeg pris på god og lækker mad og heldigvis var hun frisk på at prøve noget nyt.

Stedet er ikke så stort, men utroligt hyggeligt med beliggenhed lige bag Starbucks i centrum. Menukortet er simpelt og nemt at overskue og der var faktisk overraskende mange lækre ting på menukortet både i form af forskellige salater, sandwich og indbydende kager. Har man svært ved at beslutte sig, er personalet rigtig søde til at hjælpe. Vi bestilte hver en lækker salat og ingen af os blev skuffet, allerede fra første bid var vi solgt og enige om at her skulle vi tilbage igen.
Matcha latte

De fleste der kender mig, ved at jeg sjældent siger nej til en kop kaffe og jeg får da også gerne 1-3 (hvis ikke flere) kopper i løbet af dagen. Dog er jeg hjemme begyndt en gang imellem at skifte min kaffe ud med matcha latte og matcha te. Den matcha jeg drikker hjemme, køber jeg typisk via Helsebixen og får besøgende til at tage med.

Både kaffe og matcha indeholder koffein, men koffeinen i matcha frigives langsommere i blodet og derfor giver en langsom og konstant strøm af energi. Der er ikke særlig mange steder i Alanya der serverer matcha te eller latte, Starbucks havde det en kort periode for et års tiden siden, men siden da er jeg gået forgæves på de fleste cafeer.

Da jeg besøgte Salad Society første gang og så deres store udvalg af forskelligt slags te, var jeg selvfølgelig nysgerrig for om de også havde Matcha latte. Matcha latte var ikke en del af deres menukort, men da de serverer matcha te, tilbød de straks at lave en matcha latte til mig. Behøver jeg sige at de lige fik et ekstra plus point der?!

Jeg har efterfølgende besøgt stedet af flere omgange med forskellige personer og alle har heldigvis delt den samme begejstring for stedet som jeg. De har flere lækre salater at vælge imellem, men deres lakse sandwich, kan bestem også anbefales.

Jeg kan godt lide at stedet er så nytænkende og anderledes end mange andre steder i Alanya, de har meget hurtigt fået en plads blandt mine favoritsteder i Alanya. Se flere billeder fra Salad Society på stedets Facebookside.

Indlægget er på ingen måde sponsoreret, selvom jeg bestemt ikke ville klage over at få et samarbejde med stedet.