Alle indlæg Gæsteblogger Hverdag

Gæsteblogger: Vi ses Alanya!

På bloggen søger jeg løbende gæstebloggere og jeg har gennem bloggens levetid været heldig at have besøg af forskellige skønne gæstebloggere. Tina som skriver dagens indlæg, har tidligere skrevet for bloggen. Samtidig med Tina er sød til at dele sine tanker om Alanya online, så er hun også blevet en person, som jeg har mødtes offline med et par gange og jævnligt skriver sammen. Tina er en skøn personlighed, som jeg glæder mig til at bruge mange flere timer sammen med.

Vi ses Alanya

Jeg vil starte dette blog indlæg lidt anderledes end jeg plejer: Vågnede kl 6.30 imorges med en underlig fornemmelse i kroppen… det startede faktisk allerede for en uge siden. Og ved udemærket hvorfor: Nu nærmer tiden sig nemlig for afrejse fra skønne Alanya efter 5 ugers fantastisk ferie. Denne fornemmelse plejer at ramme mig nogle dage inden hjemrejse. Som om min krop siger, at NU skal de sidste dage virkelig nydes. Jeg dog nydt hvert sekund af de sidste uger og glæder mig allerede nu til at være tilbage i august.

Den første uge denne gang blev tilbragt hernede sammen med min skønne veninde Mette, fra Danmark. Total afslapning og hygge fra morgen til aften og det gør vi om igen i september. Ugen efter jeg ankom, havde jeg fødselsdag,som skulle fejres på Dangate. Og sikke en dag fyldt med overraskelser, gaver og dejlige mennesker.
Det bliver helt igennem perfekt at skulle fejre min runde fødselsdag samme sted næste år sammen med familie, venner fra Danmark og tyrkiske venner. I denne omgang blev det også til endnu et par ture i bjergene og Dim Cay. Bliver aldrig træt af dette smukke og afslappende sted og skal absolut besøge det igen.

Lige inden afslutningen på ferien, nåede jeg også at besøge The Rabbit ved det nye I ❤️ Alanya skilt. En skøn oplevelse sammen med Sanne (der står bag Dansk i Tyrkiet) ,som jeg har lært at kende herigennem bloggen. Dejligt selskab og fantastisk morgenmadsbuffet. Vi fik vendt verdenssituationen på et par timer og jeg lærte mere om Alanya takket være Sannes store viden.

Sidste dag inden afrejse står på besøg hos Pure – Skincare & Esthetics, hvor jeg skal have ordnet mine øjenbryn færdige. Og så lige et smut til tatovør hos Freedom Tattoo. Ingen tur til Alanya uden en ny tus.
Jeg har også nået at gå 4 km hver morgen flere dage. Jeg har som sædvanlig boet på Sunway Apart. Dette har givet mig nogle nye bekendtskaber med de skønneste mennesker fra Danmark, som jeg ser meget frem til at se hernede igen.

Tilbage til den måde jeg startede mit indlæg på: Længslen og savnet efter Alanya, når jeg er i Danmark… den er stor, men med et par jobmuligheder i sigte, så ja… måske er en flytning hertil et skridt nærmere…dog ved jeg,at det absolut ikke altid er lykken at arbejde og bo her, men igen… det må og skal prøves,så jeg ikke om nogle år kommer til at fortryde,at jeg ikke gjorde det. Så en spændende fremtid venter.

Jeg ønsker jer alle en dejlig og varm sommer og kom så afsted til skønne Alanya.

Vi ses Alanya

De bedste hilsener fra Tina