Alanya Alle indlæg Hverdag Oplevelser

Familiebesøg og Alanya turistfestival

Jeg føler lige at jeg er kommet hjem fra roadtrip og samtidig føler jeg det snart er en evighed siden at jeg kom tilbage. Dagene forsvinder nemlig meget hurtigt disse dage med arbejde og familiebesøg.

Jeg nåede dårligt nok hjem fra roadtrip før at min svoger (kærestens bror) kom og boede hos os i 5 dage. Da han tog afsted, nåede vi lige at have et par dage, hvor vi kunne være os selv, indtil der atter ventede familiebesøg, denne gang af kærestens søster, som er her disse dage med hendes mand og børn. Manden har tidligere været i Alanya 1 dag, da han skulle følge svigermor til Alanya i 2016, men for søsteren og børnene er det første gang. Jeg glæder mig til at få vist dem rundt i mit paradis.

Dette besøg har jeg virkelig set frem til, da jeg nyder deres selskab. Jeg har selv besøgt dem flere gange i Nevsehir (ca. 500 km fra Alanya), men det er første gang at kæresten ser dem i flere år. Der er gensynsglæde på højt plan og det er skønt at mærke hvordan kærligheden fylder hjemmet disse dage, særligt niecen deler glædeligt ud af kys og kram til alle familiemedlemmer.
Svigerinden plus familie ankom meget sent natten mellem tirsdag og onsdag, jeg havde egentlig ikke regnet med at de kom før idag eller imorgen, så der var stress på den sidste timer indtil de kom, da vi skulle nå at handle en masse ind, samt få rengjort hele hjemme og få gjort klar til deres ankomst. Manden skal kun være her 3 dage, mens søsteren plus børn bliver her længere.

Dog var der en fordel ved deres tidlige ankomst, nemlig at de kunne komme med på Alanya turistfestival, som er blevet afholdt fra mandag til onsdag denne uge ved Alanya havn. Alanya turist og kunstfestival er altid en hyggelig oplevelse. Festivalen bestod blandt andet af udstillet kunst, en masse små hyggelige boder og forskellige koncerter. Jeg plejer hvert år at tage på festival og var spændt på hvad svigerfamilien ville sige til det, men de nød det virkelig. Om aftenen var der en koncert, som vi nåede at deltage i knap 20 minutter, men da der var for mange mennesker, så vi valgte at gå midt i koncerten.

Her er lidt billeder af vores tur på turistfestival – jeg fik ikke taget nær så mange billeder som jeg ønskede.
Nåede du/I på årets turistfestival?