the rabbit alanya, i love alanya skiltet, alanya restaurant, oplevelser i alanya, alanya park, alanya terraserne, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dansk i tyrkiet
Alanya Alle indlæg Bloggen anbefaler Hverdag

The Rabbit Alanya

Har du/I besøgt The Rabbit Alanya? Alanyas nye restaurant med en imponerende udsigt over Alanya.

De af jer læsere der følger med på min Instagram, har nok ikke kunnet undgå at se på min Instastory at jeg disse dage “leger” turist i Alanya. Et familiemedlem besøger disse dage Alanya og derfor prøver vi at få vist ham så meget som muligt, vi får gået en masse kilometer og grint en masse.

Igår gik turen op til Devlet Bahçeli Yaşam Alanı (parken bag I love Alanya skiltet). Parken åbnede officielt d. 23. april 2018 og er allerede blev et stort tiltrækningspunkt for både lokale og turister. Området er 50.000 m2 stort og indeholder bla. et lille amfiteater, legeplads, piknikområder, små butikslokaler (ikke er alle er udlejet endnu), skønne udsigtspunkter og så ligger der The Rabbit Alanya.

The Rabbit er en sjov og flot restaurant, der ligger med en fantastisk placering, så man kan nyde udsigten udover Alanya. Vi nød et par timer på The Rabbit igår, imens vi nød at solen stille og roligt forsvandt i horisonten. Det er bestemt ikke sidste gang vi gør det! The Rabbit er et hit for både børn og voksne med et spændende menukort, fantastisk udsigt, god atmosfære, nærværende personale og et godt stort legeområde til børnene.

 

Jeg har tidligere skrevet om parkområdet bag Alanya skiltet dette var dog inden at området stod færdigt, det er sjovt at se hvor meget der er sket på de seneste måneder. Mulighederne for at komme op til parken er mange, enten kan man tage bus 8, køre i bil/scooter eller hvis man er aktiv kan man gå derop.