frivilligt arbejde tyrkiet, frivilligt arbejde i tyrkiet, frivilligt arbejde, dansk i tyrket, alanya blog, alanya blogger, blog om alanya, alanyablog, alanyablogger, dansker i alanya, dansker i tyrkiet, hverdagen i tyrkiet, hverdagen i alanya, hjemmekontor
Alle indlæg Hverdag Oplevelser

Frivilligt arbejde Tyrkiet

Har du nogensinde overvejet frivilligt arbejde? Det har jeg og hvis man kan kombinere det med samtidig at komme rundt i yndlings landet, nemlig ved frivilligt arbejde i Tyrkiet, så kan det da kun blive en win-win situation.

Lige da jeg flyttede til Tyrkiet, overvejede jeg meget frivilligt arbejde i Tyrkiet og stadig den dag i dag fylder det en del i mine tanker.

Det er nemlig en oplagt mulighed for at få et bedre indblik i den tyrkisk kultur, komme tæt på de lokale og få en god oplevelse med i bagagen.

For et par år siden legede jeg selv med ideen om frivilligt arbejde og fandt da også hurtigt flere steder hvor der var mulighed for frivilligt arbejde. Især var jeg helt vild med ideen om frivilligt arbejde i Kappadokien, hvor lidt forskellige hoteller på daværende tidspunkt (og sikkert også stadig) blev drevet af primært frivilligt arbejde. Jeg tænkte det var en perfekt mulighed for både at få mødt nogle nye mennesker, udforske området og opleve noget helt anderledes.

Tankerne startede dog i efteråret, hvor der henover vinteren ikke var helt så meget frivilligt arbejde, så jeg tænkte jeg ville vente. Men så dukkede kærligheden op og så blev de tanker egentlig lagt lidt på hylden.

Jeg er slet ikke i tvivl om at det kunne være sjovt at prøve og hvis man er lige så forelsket i Tyrkiet som jeg er, har en længere ferie, sabbatår eller fri af andre årsager, så er det da en god mulighed for at få en fed oplevelse med i bagagen og for samtidig at kunne se noget mere af Tyrkiet end de sædvanlige turiststeder.

For mit vedkommende er ideen om frivilligt arbejde i Tyrkiet ikke helt droppet, så måske bliver det aktuelt en gang i fremtiden.

Har du overvejet tanken om frivilligt arbejde, så findes der et hav af organisationer der tilbyder frivilligt arbejde rundt om i Tyrkiet og andre steder i verden, bl.a. Gooverseas og Workaway
1 thought on “Frivilligt arbejde Tyrkiet”

  1. Jeg kommer nok til å virkelig sjekke ut frivillig arbeid om noen år, når begge barna går på skole. Tenker det må være noe man kan gjøre for de barna som ikke har det så godt. Feks barnehjemsbarn. Flyktningene er også noe som engasjerer meg veldig.

Skriv et svar