Tropical atom station alanya, juice bar alanya, juice cafe alanya, atom drik alanya, oplevelser i alanya, cafeer i alanya, alanya blog, alanya blogger, dansk i tyrkiet, hverdagen i tyrkiet, udlandsdansker i tyrkiet
Alle indlæg Bloggen anbefaler

Tropical Atom Station

Er du til smagen af frisk frugt og forfriskende drikkevarer, bør du ikke snyde dig selv for en tur til Vitamin Tropicana Cafe også kendt som Tropical Atom Station. Jeg har selv været glad bruger af stedet i over 2 år og har kun hørt gode omtaler af stedet.

Tropical Atom Station er især et populært sted blandt mange af de lokale og her findes alverdens udgaver af lækre friskpressede juice til yderst fornuftige priser. At stedet er populært blandt de lokale, ses tydeligt hele ugens dage, hvor der som regel sidder en del og nyder godt af de lækre juicer.

Udover der mange lækre juicevarianter, tilbyder cafeen også de lækre Atom drikke, som også findes i forskellige udgaver. Atom drikkene er blendet drikke og består af banan, chokolade blandet med f.eks. kaffe, jordbær, nødder mm.

Tropical Atom station ligger lige over for Aquapark, på samme gade som det arkæologiske museum ligger på. Se evt. adressen på deres Facebookside – her. Det er både muligt at købe drikke man kan nyde på cafeen eller man kan vælge at købe som takeaway, som f.eks. kan nydes nede ved skønne Damlatas som ligger kort derfra.

Er du/I alligevel på de kanter på din næste ferie, så bør du/I unde jer en tur forbi cafeen.
 

Skriv et svar