jeg nyder, alanya blogger, alanya blog, dansk i tyrkiet, tyrkiet blog, tyrkiet blog, dansker i udlandet, dansker i tyrkiet, tyrkiske penge
Alle indlæg Hverdag

Nyder at…

Noget af det som jeg sætter aller mest pris på, ved den hverdag jeg har her i Tyrkiet, er friheden til at kunne gøre hvad jeg vil.

Livet i Danmark var også skønt, men på mange punkter var det også meget skemalagt og alt for mange ting skulle planlægges god tid i forvejen. Livet her er markant anderledes og jeg føler en markant frihed, dels er der ikke nogle faste arbejdstider der binder mig, hvilket giver mig en frihed til de fleste morgener at stå op og gøre lige hvad jeg vil og så sætter jeg stor på det impulsive liv, som jeg også tidligere har skrevet om.

Jeg nyder…

… at jeg kan sove længe hvis jeg har lyst til det (og min lille kat selvfølgelig ikke vækker mig ved at bide mig i tæerne). Følelsen af ikke at være afhængig af et vækkeur er skøn.

… at kunne lave spontane aftaler på de fleste tidspunkter af dagen.

… at det er nemmere for mig at rive dage ud af kalenderen og tage afsted på tur, når pengepungen ellers tillader det. Gennem det seneste halve år er det blevet til tur til bl.a. Konya, Antalya, Abusagi mm.

… ikke at være afhængig af tiden på samme måde som i Danmark.

… at kunne klare mig for færre penge.

… at leve mere minimalistisk, men istedet have mere tid til omgangskredsen og til at tage på nye spændende eventyr.Skriv et svar