macide kebab alanya, god kekab alanya, kebab restaurant alanya, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dansk i tyrkiet, dansker i tyrkiet
Alle indlæg Bloggen anbefaler Hverdag

Macide Kebab
Tidligere på ugen havde kæresten en fridag, hvilket betød en aften med hygge i det bedste selskab. Vi havde længe snakket om at vi ville ned og spise Macide Kebab, hvor en af kærestens venner og tidligere arbejdskollegaer arbejder.

Vi har flere gange været forbi for at besøge vennen, hvor vi nøjes med te eller kaffe, men nu var det omsider tid til også at få prøvet deres menukort. Hvilket vi bestemt ikke fortrød!

Vi startede med lidt mezer og lavas brød – hvor vi udvalgte lidt lækre mezer blandt de mange de tilbød. Der var så mange at det var svært at vælge – næste gang tror at jeg at vi nøjes kun med mezer. Mange af mezerne var nogle jeg ikke havde set før og som bestemt er nogle der skal testes af derhjemme. Heldigvis byder den kommende tid på meget mere tid i køkkenet og så ved jeg at flere af veninderne ligesom jeg godt kan lide at teste af med nye opskrifter, særligt med tyrkiske opskrifter.

Hovedretten bød på Adana kebab for kærestens vedkommende, hvor jeg fik noget lækkert Yogurtlu kebab (kebab med yoghurt).

Macide kebab er meget populær blandt de lokale, dels pga. deres kæmpe udvalg af lækker kebab, men det er også et populært sted hvor tyrkerne kommer og nyder tyrkiske mezer imens der drikkes Raki.

Find Macide Kebab på Facebook her.
Skriv et svar