hvorfor flytter I ikke til danmark, alanya blog, alanya blogger, dansk i tyrkiet, hverdag i tyrkiet, tyrkiet blog, tyrkiet blogger,
Alle indlæg Hverdag

Hvorfor flytter I ikke til Danmark?

“Hvorfor flytter I ikke til Danmark” eller “Vil I ikke til Danmark”, er spørgsmål vi med jævne mellemrum bliver stillet af både danske og tyrkiske venner og bekendte. Spørgsmålene kommer oftest fordi en del mener at vi ville kunne få en bedre hverdag i Danmark end vi har her i Tyrkiet.

Ville vi blive mere lykkelige af at flytte til Danmark? På nuværende tidspunkt nej. Vi er begge glade for den hverdag vi har her og med de drømme og ønsker vi har for fremtiden, er Tyrkiet på nuværende tidspunkt det rette sted for os. Økonomisk ville vi måske kunne klare os bedre i Danmark, men så ville vi blive nød til at gå på kompromis med andre ønsker.

Selvfølgelig kan vi blive tvunget til det hvis landets situtation drejer sig i forkert retning og det bliver utrygt at befinde sig her. Jeg kan da heller ikke afvise at vi om nogle år bliver trætte af livet og tager valget om at flytte til Danmark. Men på nuværende tidspunkt har vi ikke en plan om at skifte den tyrkiske hverdag ud med en dansk og det er faktisk noget vi begge har været enige om, siden vi mødte hinanden for snart 2 år siden. Og ærligt ved jeg heller ikke om Danmark ville være det rette sted for os at flytte til, hvis vi en dag vil væk fra Tyrkiet.

Selvfølgelig skal kæresten med til Danmark på ferier i fremtiden, så han får en bedre fornemmelse af hvor jeg kommer fra.
 

Skriv et svar