kan du lide at skrive, gæsteblogger, alanya blog, alanya blogger, alanya blog, tyrkiet blogger, tyrkiet blog, dansk i tyrkiet
Alle indlæg

Kan du lide at skrive?

Kan du lide at skrive og har du lyst til at bringe de gode historier fra Tyrkiet? Igennem  bloggens levetid, har der flere gange været besøg af spændende gæstebloggere – en stor del af dem er nogle der er bosat i Tyrkiet. Men jeg kunne også godt tænke mig at få fat på nogle af jer læsere der rejser til Alanya/Tyrkiet med jævne mellemrum.

 

Er du bloggens næste gæsteblogger?

Kan du lide at skrive og har du mod på at skrive et indlæg/artikel til bloggen så kontakt mig gerne. Har du en interessant og anderledes hverdag i Tyrkiet, er du besat af at rejse til Tyrkiet, vil du gerne dele en lækker tyrkisk opskrift, har du en sjov/spændende historie om en oplevelse i Tyrkiet, er du gift med en tyrker eller har du blot nogle tanker om Tyrkiet som du ønsker at dele. Så vil jeg meget gerne bringe din historie på bloggen. Og har du f.eks. en hjemmeside eller blog der understøtter din tekst, deler jeg selvfølgelig også meget gerne denne.

Jeg har desværre ikke mulighed for at aflønne nogle pt. for deres indsats. Men se det som en mulighed for at skabe ekstra fokus på det skønne Tyrkiet, så mange flere vil få øjnene op for landet. Ønsker du at dele dine tanker, men samtidig at være anonym, er dette selvfølgelig også muligt.

Ønsker du at gæsteblogge på bloggen, send da en mail til danskityrkiet@gmail.com eller kontakt mig via privatbesked på bloggens Facebook-side.

Her er lidt eksempler på tidligere gæsteblogindlæg:

Fodboldfrue i Tyrkiet

Forbudt kærlighed

Love Antalya

At leve af sin passion

10 år og still going strong

Jeg glæder mig til at høre fra dig!