er du træt af kulde, rejs til alanya, billige rejser tyrkiet, billige rejser alanya, hotel alanya, all inclusive hotel alanya, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger
Alanya Alle indlæg Rejsetips

Er du træt af kulde?

er du træt af kulde, rejs til alanya, billige rejser tyrkiet, billige rejser alanya, hotel alanya, all inclusive hotel alanya, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger

Er du træt af kulde og kedeligt vejr? Ovenpå en kold og trist vinter i Danmark, har de fleste brug for et godt energiskud D-vitamin fra solens stråler og hvad er mere nærliggende end at rejse til favoritdestinationen Alanya og få det.

I Alanya har vi modsat Danmark haft den luneste vinter i mange år og synet af turister i shorts og t-shirt midt på dagen allerede nu, er bestemt heller ikke unormalt.

Har du endnu ikke fået bestilt årets ferie eller kunne du godt tænke dig snart at komme afsted til sol og godt vejr, så har jeg samlet lidt forskellige bud på hoteller i Alanya:

Hotel Kleopatra arsi alanya

Kleopatra arsi hotel (3 stjernet)

Hotel Kleopatra Arsi er et lille og hyggeligt All Inclusive hotel, som ligger få minutters gang fra Kleopatra stranden, hvor der er mulighed for wifii og mad og drikke ved strandbaren. Er man ikke til sand mellem tæerne, har hotellet også et lille pool område (børne og større pool) med liggestole og en populær pool bar. Der er i øvrigt 2 underholdnings aftener hver uge. Alanya centrum ligger i gåafstand fra hotellet ca. (800m), beliggenheden af hotellet er virkelig god, hvis du gerne vil kombinere badeferie med oplevelser i byen. Tæt ved hotellet er der små som store resturanter omkring til billige penge. Opholdet på kleopatra Arsi er med All Inclusive, hvor måltider og udvalgte, lokalt producerede drikkevarer er inklusiv i prisen. Personalet er meget servicemindede Kleopatra Arsi anbefales til voksne, unge og familier, der gerne vil have et billigt All Inclusive hotel i nærheden af centrum. Gratis wifi. Se flere billeder af hotellet her.


Arsi hotel alanya

Hotel Arsi (3 stjernet)

Er et “søster hotel” til Kleopatra arsi beliggende ved øststranden. Arsi er af middel standard. Hotel Arsi er oplagt til afslappende feriedage på hotellet eller på stranden, og da opholdet er med All Inclusive. Er du ikke til strand har Arsi en pool med rutsjebane. Måltiderne og lokalt producerede drikkevarer er inklusiv i prisen. Om aftenen kan du slentre en tur mod centrum, hvor du finder et stort udvalg af butikker, restauranter og et livligt natteliv. Feriestøj kan forekomme. Hotellet er af ældre dato men renoveret i 2012. Arsi er et godt hotel til prisen. Se flere billeder hotellet her.

Skærmbillede 2017-02-26 kl. 16.16.34

Kleopatra Ramira (4 stjerner)

Hotel Kleopatra Ramira (tidl. Vega Star) er et nyrenoveret All Inclusive hotel af god, middel standard beliggende i den nordvestlige del af Alanya. Herfra kan du gå til både centrum og den dejlige Kleopatra strand, og både tirsdagsmarkedet og grøntsagsmarkedet ligger tæt på hotellet. Hotellet har nyrenoverede værelser med plads til op til 4 personer. Her er to poolområder, hvoraf det ene har vandrutsjebane. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen. Hotel Kleopatra Ramira anbefales til både voksne, unge og familier, der ønsker at bo i den mere rolige del af Alanya. Desuden er der et lille tilhørende motionsrum. Se flere billeder af hotellet her.

Skærmbillede 2017-02-26 kl. 16.49.20

Panorama (4,5 stjerner)

her bor du rigtig godt! Personalet er meget servicemindede, og du spiser rigtig godt på Panorama. Dagene kan tilbringes ved hotellets private strandområde på Øststranden, ved det store poolområde eller med selvforkælelse i spa/wellness centret, hvor du kan forkæle dig selv med hamam, sauna og massage. Basaren og marinaen, hvor du finder Alanyas største udvalg af butikker, restauranter og natteliv, ligger kun en kort spadseretur fra Hotel Panorama. Hotellet består af flere bygninger, som ligger på hver sin side af hovedvejen, og er forbundet via en gangtunnel under vejen. Hotel Panorama til både voksne, unge og børnefamilier, der gerne vil bo luksus og centralt med All Inclusive. Tilhørende tennisbane. Gratis wifi. Se flere billeder af hotellet her.

Skærmbillede 2017-02-26 kl. 17.09.47

Hotel Asia Beach Resort & Spa (5 stjerner)

Hotel Asia Beach Resort & Spa er et lækkert, nybygget Ultra All Inclusive hotel med en god beliggenhed i Oba, ca. 3 km fra Alanya. Her skal man tage hen hvis man virkelig vil have luksus til overskuelige priser. Den populære Øststrand ligger lige på den anden side af hovedvejen, og her kan man nyde solen med tæerne i sandet eller fra den store mole, der hører til hotellet. Fra Asia Beach er der ca. 300 m til centrum af Oba, hvor du finder et udvalg af restauranter og butikker. Spørgsmålet er dog, om du kan løsrive dig fra hotellet, der både byder på et attraktivt poolområde med vandrutsjebaner, et lækkert spa center og faciliteter som billard, bowling, bordtennis og beachvolley. Da opholdet er med Ultra All Inclusive, er måltider, snacks og udvalgte drikkevarer inklusiv i prisen hjemmefra. Indkvarteringen sker i smagfuldt indrettede værelser. Vi anbefaler Hotel Asia Beach Resort & Spa til både voksne og familier, der gerne vil bo komfortabelt på et nyt hotel i rimelig afstand fra Alanya centrum. Lokale og udvalgte importerede alkoholiske og alkoholfri drikkevarer 24 timer i døgnet. Service i topklasse! Se flere billeder af hotellet her.

Find flere lækre hoteller og gode tilbud på rejser, her hos Sunweb:

Sol.sunweb.dk - generelt banner

Indlægget Er du træt af kulde indeholder affiliatelinks