hidden cave hotel kappadokien, hoteller i kappadokien, hotel i göreme, hotel i cappadocia, cave hotel, luftballon tyrkiet, luftballon kappadokien, nevsehir, oplevelser i tyrkiet, miniferie i kappadokien, dansk i tyrkiet, hverdagen i tyrkiet, danske rejseblogs, rejseblogger, udlandsdansker blog, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, alanya blog, alanya blogger
Alle indlæg Hverdag Kappadokien Oplevelser Oplevelser i Tyrkiet

Hidden Cave hotel i Kappadokien

Vores nylige tur til Kappadokien, nærmere betegnet Göreme var en helt fantastisk tur, hvor der både blev tid at pleje parforholdet og få en masse nye oplevelser sammen.

Turen bød også på et skønt ophold på Hidden Cave hotel i Kappadokien.

Fornyligt delte jeg min Kappadokien bucket liste, hvor jeg spurgte jer, hvor meget af det på listen vi havde nået og ja, som mange af jer gættede, så nåede vi det hele.

Vi havde i månederne op til turen til landsbyen, snakket om det kunne være rart at få nogle dage for os selv og allerede fra Alanya havde vi kigget på flere hoteller. Dog kunne vi ikke bestille det fra Alanya, da vi havde nogle praktiske ting, der skulle styr på i landsbyen og vi vidste ikke hvor lang tid disse ville tage før vi var der.

Da vi endelig havde fået styr på datoerne for vores ophold i Göreme, havde vi næste problem, nemlig at en af dagene var en helligdag, hvilket betød at der var fuldt booket op på flere af hotellerne i Kappadokien af rejseglade tyrkere. Derudover så er sæsonen i Kappadokien stadig godt igang, da den betydeligt længere end i Alanya.

Så nogle dage inden vi skulle på hotel, valgte vi at køre først til Göreme by for at kigge efter hoteller. Valget om at hotellet skulle ligge i Göreme, blev meget hurtigt afgjort, da mange af de ting vi ønskede at opleve var her og Göreme bare er en rigtig hyggelig by. En stor del af de hoteller vi kom til i Göreme, var fuldt booket eller også havde de få værelser tilbage der hverken passede i smag eller i vores prisklasse. Vi endte dog med at finde et hyggeligt hotel, nemlig Hidden Cave hotel som ligger fint centralt i Göreme.

Hidden Cave er et familiehotel med 13 individuelle sten- og huleværelser og allerede. Vi bestilte honeymoonsuiten, andet var ikke ledigt og eftersom det var vores første rigtige rejse sammen, måtte der gerne gøres lidt ekstra ud af det.
Værelset utroligt charmerende og var blandt andet udstyret med jacuzzi og lille balkon, hvorfra man om morgenen kunne stå og nyde udsigten over de mange balloner. Er I i Kappadokien og skal I ikke selv op at flyve, så gør jer selv den tjeneste at stå tidligt op og nyd morgenkaffen, imens luftballonerne stiger op på himlen, det er et magisk syn.

Hotellet i sig selv var et hyggeligt hotel, med en masse små kroge, hvorfra man kunne nyde de smukke omgivelser. Personalet på hotellet var i den grad tilstedeværende og utroligt servicemindet. Vi var under hele vores ophold i Kappadokien denne gang meget heldige med vejret til trods for årstiden, hvilket bare gjorde hele vores miniferie mere magisk!

Se flere billeder af hotellet og book det via Trivago.