kappadokien bucket liste, oplevelser i kappadokien, göreme, avanos, cappadocia, ridetur i kappadokien, atv i kappadokien, kappadokien ballontur, dansk i tyrkiet, alanya blogger, alanya blog, dansk rejseblog, udlandsdansker blog, hverdagen i tyrkiet
Alle indlæg Hverdag Kappadokien Oplevelser

Kappadokien bucket liste

 

kappadokien bucket liste, oplevelser i kappadokien, göreme, avanos, cappadocia, ridetur i kappadokien, atv i kappadokien, kappadokien ballontur, dansk i tyrkiet, alanya blogger, alanya blog, dansk rejseblog, udlandsdansker blog, hverdagen i tyrkiet

Vi er tilbage i Alanya efter en fantastisk ferie og jeg nyder at være tilbage under lidt varmere himmelstrøg, hvert fald for en periode, for om kort tid rejser jeg igen.

Inden turen gik til Kappadokien her i weekenden, lavede jeg en Kappadokien bucket liste over steder jeg ønskede at besøge mens vi var der. Aftalen hed sig at jeg skulle lave en liste, så skulle min bedre halvdel nok følge med. Min liste var til at starte med noget længere, men pga. jeg desværre døjede med en slem forkølelse plus, valgte vi at forkorte listen.

Jeg har været i Kappadokien flere gange før, faktisk var dette min 7. gang dertil, men første gang med kæresten. 2 gange hvert år plejer jeg selv at besøge svigerfamilien, som bor tæt ved Kappadokien og vi køre som regel at tage ture ind til Kappadokien, når jeg er der. Derudover har jeg to gange været der, hvor jeg har haft overnatninger i byen Avanos.

Vi havde denne gang 3 dage (2 overnatninger) i Kappadokien, nærmere betegnet i byen Göreme og 3 dage giver faktisk rig mulighed for at nå at opleve en masse på disse kanter.

Min Kappadokien bucket liste

At blive nyforelsket! Vi har ikke haft meget tid til hinanden de sidste måneder, så derfor var prioritering af parforholdet det der blev sat højst på listen.

Køre på ATV i solnedgangen – jeg har længe drømt om dette, særligt steg lysten efter Tea for nyligt skrev om det på hendes blog – læs her.

Hestetur i solnedgangen – jeg har aldrig været en hestepige, men en ridetur rundt i Kappadokiens dale, skulle være helt fantastisk. Ønsket om denne oplevelse stod også særligt højt hos min bedre halvdel.

Flyve i luftballon over Kappadokien – jeg har haft muligheden for dette nogle gange før, men har ventet med at kunne gøre det, til det kunne gøres sammen med kæresten. Det er en oplevelse for livet, som jeg synes vi skulle gøre sammen. Der er dog aldrig nogen garanti for at man kan komme op at flyve luftballon, da det afhænger af vejr og vind.

Spise lækker mad – lige så vel som jeg godt kan lide gode oplevelser, når jeg rejser, kan jeg også godt lide at sætte tænderne i noget godt mad.

Besøge Göreme Open air museum – jeg har egentlig været der for nogle år siden, men ønsket om at komme tilbage dertil var stort og museet ligger kort udenfor Göreme by, hvor vi boede på hotel.

Besøge Avanos – Avanos by ligger ikke så langt fra Göreme og jeg har tidligere boet på hotel i Avanos og gået rundt i byen, dog mest om aftenen. Så ønsket var at komme denne gang i dagstimerne

Hvor mange af disse punkter på min Kappadokien bucket liste, tror du at vi nåede?

Hold øje med bloggen den kommende tid, hvor jeg deler ud af vores oplevelser i Kappadokien.