Grunde til du IKKE skal besøge Tyrkiet, rejs ikke til tyrkiet, rejs til tyrkiet, fakta om tyrkiet
Alanya Alle indlæg Antalya Istanbul Kappadokien Rejsetips Tyrkiet

Grunde til du IKKE skal besøge Tyrkiet (ironi kan forekomme)

Jeg har i dette indlæg samlet 14 grunde til du IKKE skal besøge Tyrkiet. Hvor mange punkter behøver du at læse for at blive overbevist?

Ethvert rejseselskab vil komme med et hav af gode grunde til du skal besøge Tyrkiet. Jeg har valgt at sætte fokus på grunde til du ikke skal besøge Tyrkiet. Bemærk at ironi kan forekomme.

I øjeblikket behøver ingen af os nogen grunde til, hvorfor vi ikke skal besøge Tyrkiet. For Corona virussen i verden har sat en klar stopper for rejse ind og ud af stort set alle lande.

Men skulle du nu, imens du er derhjemme i selvisolering eller karantæne gå og drømme om, hvor ferien skal gå hen, når det igen er muligt at rejse alle steder hen. Så lad mig komme, med et godt råd, du skal ikke overveje Tyrkiet! Ærlig, talt vil du blive slemt skuffet, hvis du rejser til landet.

Grunde til du IKKE skal besøge Tyrkiet

amfiteatret i side, amfiteater i side, fakta om side, oplevelser i side tyrkiet, seværdigheder i side tyrkiet, oplevelser i manavgat, seværdigheder i manavgat, oplevelser i tyrkiet, ruiner i side, billige billetter til side, find rejse til side, dansk i tyrkiet, rejsetips tyrkiet, museumskort tyrkiet, alanya blogger, tyrkiet blogger, tyrkiet blog, udlandsdansker blog

Det vrimler med gamle sten

Ja, hvorfor tage til et land hvor det vrimler med gamle sten, hvor af nogle af dem endda smuldrer? Stenene bliver også kaldt for ruiner, arkæologiske fund og et indblik i tyrkisk historie. Men hvem interesserer sig dog for gamle sten og hvis du ikke har lyst til at dykke ned i tyrkisk historie, så er landet slet ikke noget for dig.

tyrkisk morgenmad i alanya, serpme kahvalti alanya, spisesteder alanya, restauranter alanya, mojo alanya, mojo restaurant alanya, alanya oplevelser, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dansk i tyrkiet

Maden er forfærdelig

Det siges at Tyrkiet har et af verdens bedste køkkener. Men hvem bryder sig om friske grøntsager, kebab i alverdens udgaver, simit, tyrkisk suppe mm? Og hold dig venligst fra den tyrkiske morgenmad også kaldet serpme kahvalti – det vil kun være selvpineri. Og lad os ikke begynde at snakke om de tyrkiske desserter. I det hele taget gode restauranter skal du lede længe efter, tyrkerne ved simpelthen ikke hvordan de skal lave mad.

grand bazar i istanbul, den egyptiske bazar i istanbul, krydderibazaren i istanbul, markeder i istanbul, shopping i istanbul, oplevelser i istanbul, seværdigheder i istanbul,

Shopping i Tyrkiet

Hvorfor overhovedet købe noget med hjem fra Tyrkiet? Det vrimler jo alligevel kun med kopivarer i Tyrkiet, som ingen alligevel gider købe. En tur på den lokale bazar, hvor hylderne bugner af keramik, turkish delight, krydderier, tekstil, guld mm., er der da ingen der gider opsøge. Heller ikke de almindelige tyrkiske butikker er værd at råbe hurra for.

den tyrkiske gæstfrihed, gæstfrihed i tyrkiet, tyrkisk kultur, tyrkisk landsby, det sande tyrkiet, yanköy landsby, alanya blogger, dansk i tyrkiet, tyrkiet blogger, oplevelser i Tyrkiet, oplevelser i Antalya, pisi

Tyrkerne er kolde og ikke gæstfri

At tro at tyrkerne er gæstfri er også en stor misforståelse! De er langt fra gæstfri, de hader at få besøg. De fleste der har mødt en tyrker, ved også at de ikke bryder sig om gæster. At folk rundt om i verden snakker om tyrkernes gæstfrihed og venlighed, er da slet ikke til at forstå.

den blå moske i istanbul, blue mosque in istanbul, sultan ahmet camii i istanbul, sultan ahmet moske i istanbul, moskeer i tyrkiet, moskeer i istanbul, regler for at besøge moske, gratis oplevelser i istanbul, gratis seværdigheder i istanbul,

Når du har set en moske, har du set alle moskeer i Tyrkiet

Nuvel i tyrkiet findes der mange moskeer og stadig nye bliver opført. Men du behøver kun se én af dem, for at vide præcis hvordan resten ser ud. Der er hverken forskel på størrelser, dekoration, historie mm. Arkitekturen i Tyrkiet er i det hele taget enormt kedelig, uanset om du befinder dig i en moske, Topkapi paladset i Istanbul eller andre historiske bygninger i Tyrkiet.

skiferie i tyrkiet, skiferie i antalya, skiferie nær alanya, skiferie i davraz tyrkiet, skisportssteder i tyrkiet, vinter i tyrkiet, vinter oplevelser i tyrkiet, børnevenlige oplevelser tyrkiet, skiskole i tyrkiet, skisportssted nær antalya, kan man stå på ski i tyrkiet, oplevelser i isparta, seværdigheder i isparta, hoteller i isparta,

Der findes ingen mulighed for aktive oplevelser i Tyrkiet

Jep, tyrkerne er dødkedelige og kan kun lide at sidde og drikke tyrkisk te dagen lang. I Tyrkiet findes der ingen mulighed for at få et adrenalin kick. Sportsgrene som f.eks. skisport, klatring, paragliding, rafting, zipline vandring mm., findes bare ikke i Tyrkiet. Så, hvis det er det du er ude efter på din ferie, så bør du overveje at rejse et andet sted hen.

salda gölü, salda lake, salda søen, tyrkiets dybeste sø, fakta om tyrkiet, søer i tyrkiet, oplevelser i tyrkiet, naturoplevelser i tyrkiet, alanya blogger, alanya blog, tyrkiet blogger, tyrkiet blog

Ferieboliger i Tyrkiet er mørke og nussede

Det er egentlig utroligt du fortsætter med at læse, har du ikke snart forstået at Tyrkiet ikke er et land du bør holde ferie i? Nå, men hvis du har brug for noget mere overbevisning, så skal du begynde at kigge på ferieboliger i Tyrkiet, særligt alle dem der ligger ved sydkysten. Alle ferieboliger der findes er gamle og nussede og størstedelen har også en forfærdelig udsigt.

solcreme, gode råd ved køb af solcreme, kan en solcreme blive for gammel, solbeskyttelse, søndag i alanya, alanya billeder, stemningen, zencefil cafe alanya, zencefil alanya, tyrkisk morgenmad, tyrkisk brunch, serpme kahvalti, alanya blogger, alanya blog, dansk i tyrkiet, dansker i udlandet,

Vejret er forfærdeligt

Når der bliver vist billeder fra Tyrkiet, bliver det altid vist med solskin og blå himmel. Men sandheden fortælles ikke, her er nemlig dårligt vejr konstant og du risikerer at skulle bruge hele din ferie indendørs! Hvem gider betale penge for at sidde indenfor og kigge ud på regn og torden? Så når sælgeren fra rejseselskabet prøver at bilde dig ind at solen skinner ca. 300 dage om året i store dele af Tyrkiet, så tro ikke på ham/hende!

Der findes ingen gode strande!

Tyrkiet har omkring 8000 kilometer kystline. Men kom ikke her og tro at du finder gode strande i Tyrkiet med uberørte bugter, hvor vandet er blåt eller i bedste tilfælde tyrkis. Det findes ikke! Er du til badeferie, så kan du lige så godt lade være med at overveje Tyrkiet som feriedestination, for du vil blive slemt skuffet.

Skøn natur og flot udsyn?

Husk lige hvad der blev fortalt under punktet med vejret, det regner stort set alle dage. Så hvordan kan du tro at du kan komme ud og nyde fantastisk natur. Måske har du set billeder fra Alanya, Kappadokien, Pamukkale, Bodrum, Istanbul mm. Glem alt hvad du har set, det er alle sammen billeder der blevet manipuleret, her er ikke noget fantastisk at se, ingen uforglemmelige øjeblikke mm.

pamukkale, bomuldsslot, hierapolis, seværdigheder i tyrkiet, oplevelser i Tyrkiet, denizli, amifiteater hierapolis, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, rejseblog tyrkiet, hverdagen i tyrkiet, expat i tyrkiet, pamukkale tyrkiet, hverdagen i tyrkiet, rejs i tyrkiet, kulturrejser tyrkiet

Det vrimler med skyskrabere og høje bygninger

Uanset hvilket område du besøger i Tyrkiet vrimler det med grimme høje bygninger, som spolerer alt udsigt. Ja, du kan ingen gang få lov at nyde solnedgangen, for der står en masse grimme bygninger foran. Charmerende huse, ferieboliger i et plan, værelser på hulehoteller, skøn natur og flot udsigt mm., glem alt om det, det finder du ikke i Tyrkiet.

Der er ingen kultur, musik eller kunst i Tyrkiet

Landet er simpelthen kulturløst! Alt lige fra musik, kunst og poesi til teater, opera og ballet – i en bred blanding af folkekultur og moderne kultur, det findes ikke i Tyrkiet. Og så behøver der vist ikke blive sagt mere om dette punkt.

basilka cisternen, basilca cistern, det sunkne palads, oplevelser i istanbul, seværdigheder i istanbul, must see i istanbul, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blogger, dansk i tyrkiet, hverdagen i tyrkiet

Alle turist attraktioner i Tyrkiet ligner det samme

Ja, hvad enten du rejser til Istanbul, Eskisehir, Konya, Kappadokien, Pamukkale etc., så er det præcis det samme du kommer til at se. Det er den samme kedelig turistattraktion alle steder, for alle områderne ligner hinanden. Her er ingen forskel hverken på underjordiske attraktioner, natur attraktioner, historiske attraktioner mm.

amfiteatret i side, amfiteater i side, fakta om side, oplevelser i side tyrkiet, seværdigheder i side tyrkiet, oplevelser i manavgat, seværdigheder i manavgat, oplevelser i tyrkiet, ruiner i side, billige billetter til side, find rejse til side, dansk i tyrkiet, rejsetips tyrkiet, museumskort tyrkiet, alanya blogger, tyrkiet blogger, tyrkiet blog, udlandsdansker blog

Spar pengene – bliv hjemme

Opsummering på alle de foregående punkter. Tyrkiet er et kulturløst land, med et af verdens dårligste køkkener, regn stort alle dage og ingen imponerende historie eller naturområder. Hvorfor spilde pengene på at rejse til Tyrkiet? Når du kan blive hjemme!

SE OGSÅ: Oplevelser i Istanbul

SE OGSÅ: Tyrkiet er et farligt land