Gæsteblogger
Alle indlæg Gæsteblogger Hverdag

Er du bloggens næste gæsteblogger?

Gennem de sidste par måneder har bloggen haft besøg af gæstebloggere 2 gange, første gang hestepigen Anne der lever af sin passion og senest danske Jeanett fra Cesme.

Begge to interessante personer, som jeg selv har taget kontakt til fordi deres hverdag, livsindstilling og tanker fascinerede mig – og jeg kan da også se at begge personer faldt i god jord hos jer læsere.

Jeg er dog stadig på jagt efter nye spændende gæstebloggere, som har lyst til at bringe de gode historier fra Tyrkiet. Normalt tager jeg selv fat i de personer, jeg synes er relevante vante for bloggen. Men jeg kunne også godt tænke mig at du/I kontakter mig, hvis du har lyst til at blive gæsteblogger.

Er du bloggens næste gæsteblogger?

Har du en interessant og anderledes hverdag i Tyrkiet, vil du gerne dele en lækker tyrkisk opskrift, har du en sjov/spændende historie om en oplevelse i Tyrkiet eller har du blot nogle tanker som du ønsker at dele. Så vil jeg meget gerne bringe din historie på bloggen. Og har du f.eks. en hjemmeside eller blog der understøtter din tekst, deler jeg selvfølgelig også meget gerne denne.

Ønsker du at gæsteblogge på bloggen, send da en mail til danskityrkiet@gmail.com eller kontakt mig via privatbesked på bloggens Facebook-side.

Skriv et svar