bowling i alanya, bowlinghal alanya, aktive oplevelser i alanya, oplevelser i alanya for hele familien, alanya om vinteren, alanya blogger, tyrkiet blogger, dansk i tyrkiet
Alanya Alle indlæg Hverdag Oplevelser

Bowling i Alanya – en hyggelig oplevelse

Alanya byder på mange slags oplevelser for både store og små. Bowling i Alanya er en hyggelig oplevelse for hele familien.

Vinteren i Alanya er som regel lig med kolde dage og regn. De dage når solen får lov at skinne, kan man sagtens være heldig at opleve 18-20 grader midt på dagen og der kan føles ganske lunt så snart man befinder sig i solen. Men så snart man forlader solens stråler eller solen går ned, så kommer kulden igen.

Er du her i vinterperioden og synes du ikke helt vejret er med dig, så findes der stadig flere gode oplevelser i Alanya, som kan nydes indendørs. Som f.eks. en tur til barberen/frisøren (betydeligt billigere end i DK), et besøg på arkæologisk museum i Alanya, en tur i hamam (tyrkisk bad), et besøg i Atatürks hus, besøg i en moske eller hvad med at nyde godt af det tyrkiske køkken på mange af Alanyas skønne cafeer og restauranter.

Kan du godt lide at være lidt mere aktiv, findes der gokartbanen i bydelen Tosmur eller hvad med en omgang bowling i Alanya?

Bowling i Alanya

I vores jagt på bolig i Alanya de seneste måneder, har jeg fået øjnene op for flere steder, heriblandt bowlingstedet i Cikcilli. Jeg har prøvet at bowle et utal af gange og typisk når jeg er Nevsehir for at besøge svigerfamilien, skal vi også lige ud og bowle. Det er en god måde at være sociale på og særligt er det sjovt når man er nogle flere og der går konkurrence i det.

Vi tog selv derud for første gang kort før jul, hvor vi var det eneste gæster. Det viste sig nok at være heldigt nok, for desværre var heldet ikke med mig den dag, manden endte hvert fald med en overlegen sejr. Jeg må tage revanche næste gang.

Bowlinghallen i Alanya tilbyder oplevelser for hele familien, hvor der udover bowling også findes bordtennis, billardborde og diverse arkadespil til store og små mm.

Kunne du godt tænke dig at komme ud at bowle og hygge sammen med andre danskere, så mødes flere fra DK-Alanya gruppen hver torsdag kl. 10.30, hvor alle er velkomne.

Se flere billeder og find adressen på Tenpin Bowling Alanya her.