Ægteskab uden grænser
Alle indlæg

Ægteskab uden grænser

Kærlighed har ingen grænser og i takt med at der rejses mere, er det heller ikke længere så unormalt at flere finder kærligheden uden for Danmarks grænser. Hvert år falder flere danske mænd og kvinder for en partner, der er født og bosat i et andet land.

Bare her i Alanya, er flere par blevet dannet over sommeren, nogle forhold holder og andre gør ikke (oftest enten fordi man finder ud af at man er for forskellige eller fordi kærligheden bare ikke var stærk nok). For nogle finder de den store kærlighed og drømmene om en fælles hverdag og en fremtid sammen begynder. Men med drømmene kommer også spørgsmålene om hvordan det skal lade sig gøre rent praktisk og hvor det bedst kan betale sig at bosætte sig. Det er forskelligt hvordan man gør og hvilken løsning der passer bedst for hvert enkelt par.

Skulle valget falde på en fremtid i Danmark, så kan jeg anbefale at der kigges nærmere på siden Ægteskab uden grænser – følgende tekst i kursiv er lånt fra deres hjemmeside:

Ægteskab uden grænser er en organisation der arbejder for:

At sikre danske borgeres ret til frit at vælge deres ægtefælle og bo sammen i Danmark uanset ægtefællens nationalitet, alder, religion, uddannelse, erhvervserfaring mm.

At sikre en ordentlig og human behandling under processen med at søge visum, opholdstilladelse og dansk statsborgerskab til den udenlandske ægtefælle og deres børn.

At sikre dansk-udenlandske ægtepar trygge rammer omkring livet i Danmark og den højest mulige grad af ligebehandling med andre borgere.

At bidrage til at skabe respekt omkring dansk-udenlandske ægtepar.

Flere jeg kender og jeg selv har haft stor gavn af siden flere gange, hvor der både er en masse relevant information, men også et godt og professionelt forum hvor man kan få svar på ens spørgsmål og evt finde lignende situationer. Jeg håber også at andre kan få lige så glæde af siden.
Skriv et svar