gaveideer til udlandsdansker
Alle indlæg Hverdag

Gaveideer til udlandsdansker

Bag bloggen arbejdes der i øjeblikket en del med den ene af de hjemmesider, jeg er medejer af, nemlig Alletiders Gave. Normalt plejer vi at have den største indtjening omkring jul – og derfor bliver siden disse dage fyldt med nye spændende gaveideer til hele familien.

Fornyligt skrev jeg om gaveideer til udlandsdanskeren, som meget godt afspejler de gaveønsker jeg selv har pt. Men listen er lavet i samråd med andre udlandsdanskere. Måske sidder der nogle af jer læsere og savner gaveideer til udlandsdansker eller gaveønsker som udlandsdanskeren og derfor har jeg valgt at dele gaveindlægget med jer:

Lakrids

En af de specialiteter der ofte kan være svære at få fat på i det store udland er dansk lakrids. Har man været væk længere tid kan man hurtigt komme til at savne smagen af lakrids. Er gavemodtageren helt vild med lakrids, så skal hun/han da have en masse lakrids produkter som f.eks. lakridspulver, lakrids te, sød lakrids, salt lakrids, chokolade med lakrids, mulighederne er mange. Et af de lakridsmærker der er især hitter er Johan Bülow, der har et stort udvalg af spændende lakridsprodukter.

lk090-lakrids-lakrids-550

Gavekort til e-bøger

En oplagt mulighed for at gavemodtageren kan nyde de seneste bøger, uanset hvor han/hun befinder sig. En bog som gave kan både være en hyggegave i form for underholdning, men også inspiration i form af nye forfattere eller faglitteratur. Bestsellerlisten over mest solgte skønlitteratur og krimi indeholder lutter gode bøger og med en bog fra bestsellerlisten, går du ikke helt gal i byen, hvad angår gavens kvalitet og indhold. Denne gave er nem at sende alle tider på året, da den kan sendes direkte  til gavemodtagerens email. Vi kan her anbefale at købe e-bøger ved Bog & Ide og Saxo.

Hjemmelavet gaver

En hjemmelavet gave er altid dejlig at få og er tegn på at nogen har tænkt på én. Hvis du ikke selv er så kreativ, kan det være nogle af familiens yngre medlemmer kan finde på nogle fine, kreative gaver.

Dansk design

Ved at give dansk design i gave, giver man både gavemodtageren noget specielt og samtidig noget der minder dem om deres fædreland. Her er gavemodtageren mange, men de mest populære er oftest Kay Bojesen figurerneLyngby vaserne og Marguerit smykker. Mulighederne er mange. Find noget der har betydning for gavemodtageren eller det område han/hun oprindeligt er fra.

Kay Bojesen abe mellem

Tilskud til flybillet

Er der længe siden at udlandsdanskeren har været en tur hjemme, vil tilskud til flybillet eller en flybillet helt sikkert falde i god smag. Mange gange kan man være heldig at få billetter til en fornuftig pris hvis man bestiller i god tid.
Indlægget Gave til udlandsdansker indeholder affiliatelinks

Skriv et svar