Alle indlæg Hverdag

6 år som udlandsdansker i Tyrkiet

6 år er fløjet af sted og hvor blev tiden af?

I dag kan jeg fejre 6 år som udlandsdansker i Tyrkiet. For præcis 6 år siden sad jeg på dette tidspunkt i en flyver på vej til Gazipasa lufthavn med en enkeltbillet. Min mave var fyldt med store sommefugle og jeg var spændt på hvordan mit udlandseventyr ville gå.

Heldigvis gik det godt, for 6 år senere er jeg her stadig. Og selvom jeg gennem årene har været på flere ferier i DK og har et stort savn til dem er der, så er det stadig her jeg føler mig allermest hjemme.

Følg din drømme

Jeg har igennem årene modtaget mange mails og privatbeskeder, med at det er sejt at jeg tog skridtet, fra personer der drømmer om at gøre det samme. Ofte spørger folk også til hvordan jeg tog skridtet. For mig var det en mangeårig drøm, som jeg vidste jeg var nød til at realisere, så jeg ikke senere ville fortryde det. Jeg har tidligere delt tanker om det at flytte til Tyrkiet, men skulle du sidde med spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Læs her: Tankerne om at flytte til Tyrkiet

Jeg er glad for, hvis jeg kan inspirere nogen til at tage skridtet, hvad end det er at flytte til Tyrkiet, Spanien eller England. Eller i det hele taget bare at tage skridtet om at følge sine drømme. For mange går rundt med mange store drømme og gør ikke noget ved noget, for nogle er det bare ikke muligt og for andre er det frygten for at realisering af drømmen ikke er en succes eller hvad andre vil tænke om én.

Jeg tror på at hvis man har muligheden, skal man følge ens drømme imens man kan det. Hvilket også er grunden til jeg selv tog skridtet. Jeg forelskede mig i Alanya/Tyrkiet allerede i 2006 og boede her da også en periode i 2007 som rejseleder, men det var først i 2015 at jeg tog springet og officielt bosatte mig i Alanya. Jeg vil gerne hilse og side at byen har ændret sig meget siden jeg startede med at komme.

Da jeg sad i flyet for 6 år siden, havde jeg et håb om at få opbygget en fremtid i Tyrkiet. Men jeg vidste reelt ikke om det ville blive en succes. Jeg tog en chance og så måtte det bære eller briste.

Tro på dine drømme og kæmp for dem – uanset hvor de end må føre dig hen.

tyrkiske bryllup, tyrkisk bryllup, gift i tyrkiet, ægteskab i tyrkiet, vielse i tyrkiet, ægteskab som udenlandsdansker, alanya blog, alanya blogger

6 år på godt og ondt

6 år er gået stærkt og det har været 6 år på godt og ondt. Nogle ting har jeg gennem tiden delt med jer her på bloggen, som jeg startede i vinteren 2015, men en del holder jeg også privat.

Jeg har ikke et øjeblik fortrudt at jeg tog valget. De sidste 6 år har budt på mange unikke oplevelser både i Alanya og rundt om i Tyrkiet, mødet med mit livs kærlighed og jeg har gennem årene lært nogle af de skønneste personer at kende. Jeg nyder den hverdag jeg har fået bygget op og de mennesker jeg omgås.

Årene i Alanya har været lærerige på hver deres måde, både på godt godt og ondt. For livet som udlandsdansker i Tyrkiet er fyldt med både op- og nedture, præcis lige som livet er i Danmark.

Jeg tog springet – tør du?

LÆS OGSÅ: Hvad koster det at bo i Alanya, Tyrkiet