Alle indlæg Hverdag

Under 1 måned tilbage…

Det sidste års tid er gået stærkt og jeg har nogle dage svært ved at forstå hvor tiden er blevet af. Men jeg er slet ikke i tvivl om at det har været et spændende år, med nye udfordringer, gode oplevelser og en masse hyggelige timer sammen med nye og “gamle” venner. Og bag bloggen er mange både store og små beslutninger blevet taget. Det føles som igår jeg fyldte 29 år, en dag der på mange punkter bare skulle overståes – da livet ikke gik som jeg syntes og 2015 generelt var et år fyldt med end del uventet modstand.

Jeg har nu under 1 måned tilbage af min tid i 20´erne og dermed under 1 måned tilbage inden jeg fylder 30. Og jeg er taknemmelig for den måde mit liv har formet sig på.

Jeg er blandt andet taknemmelig over:

  • Over alle de nye muligheder og spændende udfordringer der konstant dukker op.
  • Alle de dejlige mennesker der støtter mig både i de gode og hårde tider, især en af mine bedste veninder der i den grad over de seneste par år, har vist hun støtter mig i tykt og tynd.
  • De søde og dejlige Alanya piger der over det seneste år er kommet ind i mit liv, de alle har en helt særlig plads i mit hjerte.
  • At ikke to dage er ens.

Jeg er taknemmelighed over dette og så meget mere.

Planen for hvad der skal ske på selve dagen, er endnu ikke planlagt. Men jeg ved med sikkerhed at i år er ikke bare en fødselsdag der bare skal overståes – jeg ved blot at det er en dag jeg ønsker at nyde med folk jeg kær.

Jeg har skabt en hverdag, som jeg nyder og jeg har gennem de seneste par år taget nogle valg, som jeg på ingen måde fortryder og som gør at jeg hver aften går glad og træt i seng.

Ønskeseddel har jeg ikke nået at skrive – men gaveideer til udlandanskeren afspejler meget godt mine gaveønsker.
Skriv et svar