Alle indlæg Hverdag Oplevelser Udlandsdansker

Verden som arbejdsplads

Jeg fik tidligere i dag tilsendt denne artikel af en mine nærmeste. Artiklen fra BT handler om Jon Kjær Nielsen som har opsagt sin lejlighed i Danmark – rejser verden rundt med sin computer under armen. Jon arbejder som selvstændig forfatter, konsulent og foredragsholder.

Fra artiklen:

“Hvor der er internet, er der også arbejde. »Jeg tror, at mange har lidt den samme interesse, lyst eller drøm. Det er bare forbløffende få, som virkelig rykker på det,«” Læs hele artiklen her.

Jeg fascineres virkelig af den type mennesker, der tør tage chancen. Det giver mig blod på tungen og troen på at det kan og skal jeg også. Jeg arbejder selv med online iværksætteri og håber at det en dag kan give mig nok til at kunne udforske større dele af verden. Tænk sig at kunne bruge verden som arbejdsplads!

Indlægget Verden som arbejdsplads indeholder affiliatelinks

Skriv et svar