Alle indlæg Hverdag

Tanker om fødselsdag

Så nåede vi den tid på året igen, hvor den uundgåelige dag altid kommer – nemlig dagen for min fødselsdag – som er idag.

Jeg husker for et par år siden (tilbage i 2015), hvordan min fødselsdag bare var noget der skulle overståes. Årsagen til det vil jeg ikke komme ind på her på bloggen, men lad os bare sige at året havde gået mig meget imod og jeg var ikke det sted i livet hvor jeg regnede med. Det var en periode som var meget hård for mig at komme igennem og hvor der blev tænkt meget over fremtidsplaner og hvor jeg mange dage gik trist i seng, så jeg kunne slet ikke overskue at skulle have fødselsdag og have fokus på mig. En stor del af dagen blev derfor brugt bag computeren, hvor jeg arbejdede på livet løs med et par hjemmesider. Aftenen blev brugt sammen med 2 veninder og den enes datter, hvor der blev spist sushi og hygget, dermed endte dagen godt ud.

Sidste år var straks anderledes til trods for at formiddagen startede med tristhed over de personer som jeg ønskede der skulle være der på dagen. Nogle dage er det bare sværere at være længere væk. Plus det at runde et rundt hjørne, får altid en til at tænke om man er det rigtige sted i livet. Men jeg fik den dejligste dag i godt selskab med kærester, veninder og venner. Jeg havde på dagen valgt at invitere alle gæsterne på Nerdek cafe, for at vise hvor stor pris jeg satte på den støtte de alle havde givet mig det foregående år. En af mine bedste veninder, som jeg anser som min søster, holdt den fineste tale, som stadig den dag idag, kan bringe tårer frem på mine kinder. Det var skønt at være omringet af så meget kærlighed.

Endnu et år er gået og idag kan jeg mærke at jeg har en helt anden ro i kroppen, end jeg har haft i mange år. Alderen hedder nu 30+ eller vi kan også bare sige at jeg er i 30´erne og det kommer jeg til at være en del år endnu. For første gang i flere år har jeg ikke frygtet min fødselsdag, for jeg er idag mere glad for det sted jeg er i livet. Jeg bor sammen med den dejligste kæreste, hvor de sidste par måneder er gået med at få bygget et hjem op og hvor tankerne om stifte en familie begynder at fylde mere. Jeg har de dejligste veninder som har vist at de er der for mig i med- og modgang. Jeg har de seneste år kæmpet mere for mine drømme og stille og roligt kan jeg se at de går i opfyldelse og hvor nye drømme og projekter kommer til.

Hvad dagen idag kommer til at gå med er endnu ikke planlagt og om den overhovedet kommer til at blive fejret, ved jeg ikke. Men det gør mig ikke så meget, for i år har jeg fundet roen i mig selv og er taknemmelig for den hverdag jeg har fået bygget op. Idag er for mig ligesom så mange andre dage, en dag hvor jeg står op med et smil på læben og byder den nye dage velkommen, som man aldrig ved hvad byder på.
Skriv et svar