skønne alanya, uventet ros, alanya blog, alanya blogger
Alle indlæg Hverdag

Skønne Alanya

Skønne Alanya – Alanya er skøn lige nu, hvor alting blomstrer og temperaturen stille og roligt bliver bedre.

De seneste par uger har båret meget præg af at byen er ved at vågne efter vinteren. Foråret har været i gang i lille stykke tid. Stille og roligt åbner hoteller, restauranter, butikker mm. Endnu et tegn på at sæson er ved at gå igang er at man ser flere guider/rejseledere rundt om i byen, nogle af dem har allerede fået deres første hold gæster ned, mens andre er ved at gøre glad til deres første gæster skal komme.

Synet af flere guider er tegn på flere gæster og med flere gæster i gaderne er med til skabe liv i byen og håb om indtægt og levebrød for de mange erhvervsdrivende og ansatte der er afhængige af turismen.

For flere fastboende er foråret og sommeren også lig med gensynsglæde med besøg af venner og familie. Personligt glæder jeg mig selv til at en god veninde (og tidligere guidekollega) i slutningen af denne måned kommer til Alanya.

Men for mig er foråret også lige med lange gåture (inden varmen for alvor kommer), kvalitetstid med venner og kæresten, inden sæsonen starter og der ikke er lige så meget tid til at ses.

17836911_10155179789402445_588223435_o-2

 

Det bliver nervepirrende at se hvordan året kommer til at forløbe. Man kan kun håbe på det bedste, da mange mennesker er afhængige af sommersæsonen for at kunne forsørge både dem selv og deres familier.

Kommer du til Alanya i år? Har du bestilt billet? Ellers så kan du måske finde et godt tilbud på din kommende rejser her.
Skriv et svar