uventet ros, alanya blog, alanya blogger
Alle indlæg Hverdag

Uventet ros ;)

Antallet af følgere på bloggens Facebookside og daglige læsere på bloggen er støt stigende og har været det siden bloggens spæde start i 2015, men især de seneste par måneder er det gået stærkt – hvilket jeg sætter stor pris.

Men hvad jeg sætter mindst lige så stor pris på er den ros jeg har oplevet de seneste par måneder både fra folk jeg kender og ikke kender.

Og må man prale af den ros man får? Ja, for de tilkendegivelser jeg får tilbage fra jer læsere betyder rigtig meget. For den ros jeg får kan give mig smil på læberne flere timer efter og kan redde humøret på en dårlig dag.

Jeg har både fået privatbeskeder og mails fra folk jeg ikke kender med stor ros til bloggen, men hvor afsenderne også har brugt tid på at fortælle om deres forhold til Tyrkiet, erfaringer, historier mm. Det betyder meget at folk bruger tid på at skrive til mig.

I løbet af den seneste måned har jeg da også uafhængigt af hinanden fået ros af 2 søde piger/kvinder her i Alanya.

Men den bedste ros kom nok for lidt tid siden fra en god ven, som jeg har kendt lidt over et års tid. Da jeg møder ham første gang, spørger han kort til hvad jeg laver og jeg fortæller om bloggen. Jeg kan tydeligt se hvordan han vender og øjne og udbryder “Hvorfor begynder alle at blogge?”. Men høflig som han er begynder han da at følge bloggen og han er også god til at like mine indlæg på Facebook. For en lille måneds tids siden sidder vi snakker over en kop kaffe, da han pludselig skruer snakken over på min blog og indrømmer at selvom han længe har liket de fleste af mine opslag, er det først for nyligt at han er begyndt at læse hvad jeg reelt skriver og han synes jeg gør et kanon stykke arbejde!

Har du også lyst til at kontakte mig enten med ris/ros, spørgsmål eller har du gode forslag til kommende indlæg til bloggen, så er du altid velkommen til at kontakte mig på danskityrkiet@gmail.com. For hurtigt svar, skriv en besked via Facebook.
Skriv et svar